Proces Brdo-Brioni u Tivtu: Vučić stigao na Samit

Ostavite komentar


  1. Vučića treba odmah uhapsiti zbog govora mržnje prema Crnogorcima!!!

  2. Ima nas 600000.Hteli bi smo mirno da zivimo. Imamo more, Orjen, Sutorini, Lovcen, Durmitor. Blizu Trbinhe. Blizu Dubrovnik. Imamo Mihaila Lalica, Njegosa, kucu I e Andrica u H. Novom. Palme, agave, oleandera. Dovoljno za jedan ljudski zivot. Imamo ulice Marsala Tita, Morinjsku plocu, Bulevar revolucije… Obala solunskih ratnika, Obala crvenih mornara… Dovoljno za jedan ljudski vek.

Ostavite komentar


Politika

UŽIVO Skupština drugi dan o litijumu: Aleksić pokazao povezanost Rio Tinta sa Sorošem, Blerom i Kušnerom, Brnabić rekla da je predlog zakona "najveća budalaština" (VIDEO) 8

UŽIVO Skupština drugi dan o litijumu: Aleksić pokazao povezanost Rio Tinta sa Sorošem, Blerom i Kušnerom, Brnabić rekla da je predlog zakona „najveća budalaština“ (VIDEO)

Nastavak sednice Skupštine o litijumu počela je za danas u 10 sati. Na dnevnom redu nalazi se opozicioni predlog izmena Zakona o rudarstvu i geološkim istraživanjima, kojim se traži zabrana geoloških istraživanja, eksploatacije i prerade rude bora i litijuma. Kako je i najavljeno, sednici prisustvuje ministarka energetike Dubravka Đedović Handanović.

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.