Kakvu poruku Vučić šalje Putinu, EU i u kakvu situaciju stavlja građane Srbije čestitajući predsedniku Rusije pobedu na izborima?

Ostavite komentar


  1. Najpre, Vucic je medju poslednjima cestitao pobedu Putin Vladimira na izborima za Predsednika RF . Ne salje on nikakvu poruku, posebno ne narodu Srbije jer ih patoloski mrzi , sto dokazuje svojim ponasanjem na polozaju Predsednika Srbije.

  2. Kakvu poruku Vučić šalje Putinu, EU i u kakvu situaciju stavlja građane Srbije čestitajući predsedniku Rusije pobedu na izborima?

    Ako mene pitate, pitanje vam je KRAJNJE BESMISLENO !
    „Zapitkivati se“ u kakvu situaciju Vučić stavlja građane Srbije čestitajući predsedniku Rusije pobedu na izborima a ZNATI da bi po anketnim istrazivanjima vise od 80 odsto gradjana Srbije uradilo to isto je „rekao bih NEUMESNO“ !

  3. Nelagodno se osecaju gradjani Srbije koji smatraju da su za sve zlocine,ratove krivi jedino Srbi.koji NATO zlocin bombardovanje uranijumom,rusenje mostova,fabrika ubistva civila smatraju opravdavaju kao zasluzeno.

  4. Sve vaske se drze zajedno.
    I svi diktatori i mafijozi.
    Putin,Orban i naravno Vucic i sve je receno.

  5. Nije se morao truditi da nam šalje nove “poruke”, već znamo ko je i šta je. Nego, šta mislite VI da preduzmete? Vi, građani te države čiji predsednik čestita Putinu?

  6. Malo ste preterali u tekstu. Ne podnosim Vučića ali podržavam što je čestitao Putinu. Ipak je Rusija trenutno najjača sila u Evropi koja može da suzbije sve prisutniji fašizam u ovom delu sveta.

  7. Toliko je nedogovoran i samoziv da ce to opasno da nas kosta. Pitao bih one gradjane, koji su takodje neodgovorni jer glasaju i podrzavaju ovog satrapa, o cemu razmisljaju? Da li ih imalo zanima buducnost njihove dece, srpskog drustva?

  8. Stavlja u veoma neprijatnu situaciju,kao sa topom iz baterije,ovaj,kada je bila opšta Bežanija a po komunističkoj termimolohiji-Povukli se na bezbedniju poziciju!

  9. Cela Evropa protiv diktatora, samo mi i Orban nismo i sad su kao svi drugi glupi a mismo pametni. Naša vlast koja obožava narodne mudrosti izgleda nije čula za onu „od inata nema goreg zanata“. Razumem da je ulizištvo dobro za vlast ali za državu nije.

  10. Duguju Putinu neke pare, pa nemaju da vrate. Vade se na Izbore,rodjendane…

  11. Znaci mi smo ga ugasili načisto! Vratili smo se u period pre 1948. Ako smo mislili da je to nemoguće, e pa stvarnost nas je demantovala, moguće je kod srpskog naroda sve! Samo ne nesto normalno, to nikako da usvojimo!

  12. По ко зна који пут се битне ствари своде на ниво дневне политике.
    Србија води овакву политику јер јој је то дозвољено, схватите то. Није јој дозвољено од стране ЕУ бећ од некога ко је моћнији од ЕУ. Зашто? Па вероватно зато што то некоме одговара.
    Да ли Србија треба да буде мудра? Наравно!
    Нека један увек иде у Брисел, други на другу страну.

    Срби као народ ће начи заједнички језик и са Русима и са САД, али са Немачком и онима који су историјски били уз Немачку неће никада. Имајте то у виду. Не толико због нас колико због блокаде коју огромна већина немачких политичара има према нама због природе односа из последњих 146 година, таман од Берлинског конгреса.
    Мислите о томе.

  13. Kakva artificijelna i nepotrebna pitanja, samo da bi slicica nasega voljenog nepomenika bila postavljene u zaglavlju sajta Danas. Bravo i ne sakrivajte misljenja vasih citalaca.

  14. Zašto da ne čestita pobedu, ne cenim Vučića ali ni zapadne kolege nisu merilo za etiku ispravno, pravdu itd.

  15. Зашто да не честита православном брату. Та Русија сада ратује са оним истим који су нас бомбардовали и привремено нам окупирали Косово и Метохију. Ти назови Руси који су дошли у Србију су против Путина а дошли су у земљу која једина није увела санкције Русији. Зашто нису отишли у земље које ратују против Русије а за чије фирме раде као фриленсери?

  16. Poceli i botovi da stavljaju u komentare da ne vole Vucica ali… Cestitati izbore nekome ko ne dozvoljava pravoj opoziciji da ucestvuje, je potpuno besmisleno. To je kao kad bi Vucicevi protivnici na izborima bili Brnabicka, Palma i Jovanov. Rusija se pretvorila u KGB kazamat, od Putina do Ruskog patrijarha, svi do jednog KGB-ovci. I to Srbi vole, krstim se sa obe ruke.

Ostavite komentar


Politika

Skupština Srbije usvojila Svesrpsku deklaraciju 10

Skupština Srbije usvojila Svesrpsku deklaraciju

Skupština Srbije usvojila je danas Deklaraciju o zaštiti nacionalnih i političkih prava i zajedničkoj budućnosti srpskog naroda, za koju je premijer Miloš Vučević rekao da je "osnov političke borbe za opstanak Srba na ovim prostorima".

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.