"Možda sam ludak, bolesnik, majmun, ali oni su dokazani lažovi": Vučić o tvrdnjama da je Putin tri puta odbio da s njima razgovara 1foto: Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je tokom obraćanja u Palati Srbija da nije istina da je tri puta hteo da razgvoora sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, a da je ovaj to odbio.

Vučić je, govoreći da postoje tradicionalno dobri odnosi sa Ruskom Federacijom, naveo kako se nikada nije desilo da je želeo da razgovara s ruskim kolegom, ili ovaj s njim, a da do tog razgovora ne dođe.

„Što se itče kratkog ostanka u Srbiji, gospodin Gruško je ostao tri dana u Srbiji, koliko treba da ostane 33 dana?“, upitao je.

Naveo je i da je zamenik ministra spoljnih poslova Ruske Federacije Aleksandar Gruško nakon razgovora sa njim imao razgovore sa Brnabić i trosatne konsultacije s ministrom Đurićem.

„Onda kažu ti si taj koji deli narod i krši Ustav“, rekao je on i poručio da nisu mediji ti koji odlučuju ko krši Ustav, te da misli da upravo oni žele da dele narod.

„Možda sam ludak, peder, bolesnik, majmun, ratni huškač, ratni zločinac, ali oni su lažovi, dokazani. Nije me čak ni povredilo. Lažu kao što su lagali za Jovanjicu. Neka kažu preko koga sa hteo da govorim sa predsednikom Putinom, a da je on to odbio, i ja više neću biti predsednik“, naveo je.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari