„Možda sam ludak, bolesnik, majmun, ali oni su dokazani lažovi“: Vučić o tvrdnjama da je Putin tri puta odbio da s njima razgovara

Ostavite komentar


  1. Hoćemo da živimo normalno,slobodno, tvoje lopovluke i laži ne prolaze, zato se tako i ponašaš, laješ i kao ti si „tolko dobar“, da smo svi mi, koji te nismo ni birali a ni ti nas ne pitaš ni zašta, smatraš lažovima i stalno prosipaš zamenu, e pa dosta je, zato kmeči i dalje, loš glas odzvanja daleko, pa da vidimo onda!

  2. Ne,ne ne može to tako ulicaru.Neka se neko javi i dokaze da ti ne lažeš,onda cu i ja da glasam za tebe!Nikada nisi bio iskren,jer ti nemaš ono osnovno kućno vaspitanje.Osoba koja vodi državu treba da ima daleko više poštovanja i prema o ima koji ne misle kao on.Ti toga nikada nisi imao,a bićeš zapamćen kao osoba koja maltene nema prijatelja sem onih koji imaju koristi od tebe,to jest tvoji partijski drugovi,mada te ni oni ne cene ali interes je moćna stvar.

  3. Laki je malo nervozan…stiskaju za litijum, platili a još se ništa ne dešava, a ovaj vidi da će mu teže proći prodaja Srbije od prodaje Kosova

  4. Covece , nije odbio jer se nije javio sto je još gore ignorisanje :):):)

  5. Gruško najbolje da ni ne dolazi u Srbiju. NI on, ni bilo ko iz režima kremaljskog zločinca.

  6. Predsednik je slagao mnogo puta. Setimo se samo šta sve „nije dao“, a više nije naše.

  7. Robija kad tad ! Ili da bezis u Kinu…
    Ali pazi i Vagner se zamerio Putinu.

  8. @ Možda sam ludak, peder, bolesnik, majmun, ratni huškač, ratni zločinac, ali oni su lažovi, dokazani

    Nije mi poznato da li je gospodin Vucic sve ono sto je sam o sebi nabrojao, ali ono sto znam sa sigurnoscu je cinjenica da koristi jedan tipicni ulicarsko-dripacki vokabular. Moguce da je taj vokabular stecen u mladosti za vreme studija pravnih nauka.

  9. Bravo! Najzad rekao istinu kakav je zaista. I kako ga u narodu vide!

  10. Da, Laki je nervozan ali bogami i ostali. Počelo je medjusobno klanje, zato moramo da ih pohvalimo i da im poželimo da ustraju do kraja. Problem je medjutim u vrlo ograničenim zatvorskim kapacitetima, zato treba što pre izvršiti prenamenu Kule Beograd. Šapiću, ovo bi mogao da bude jedan od tvojih najuspešnijih projekata, za nagradu bi ti dali ćeliju sa klimom!

  11. Zna da deli narod,krši Ustav,i isprobava granice naroda.“Ko njemu šta može?“

  12. Blagi Boze koji bolesnik ,ovo je narod izglasao
    ,e pa neka mu ga to i zasluzuje ,sada stvarno verujem da j bio fudbalski huligan ,ovaj recnik je tamo naucio ,imao je puno ucitelja.

  13. … ja bih ga svaki dan pitao za Kokezu da sam novinar!…dok ne poludi.

  14. Kršenje Ustava.
    Pa što nam onda ne objasniš kako to da ne kršiš Ustav, nisi valjda samozvani „najbolji student prava u istoriji“.

  15. Kažeš, oni su dokazani lažovi. Kada bi od tvog dolaska na vlasti prebrojali sve laži kojima si izmanipulisao građane Srbije, to bi bilo nesrazmerno od svega do danas viđeno. Lažov i manipulator broj jedan, bez premca, u Srbiji, to si ti. To, možda sam lažov, bolesnik…DA, to si sve ti i mnogo više od toga. Ti si jednostavno ZLO koje hoda zemljom Srbijom i uz to vladar bez ikakvih skrupula i moralnih ograničenja.

  16. Ne odlučuju mediji ko krši Ustav, to je jasno i onim građanima koji su potpuni laici za pravo. Dovoljno je baciti pogled na nadležnosti predsednika u Ustavu. Sve se vidi „k’o iz aviona“.

  17. Ti si rđa i kancer Srbije.
    Najgori političar u vlasti od kada postoji Srbija.

  18. Znači na Jovanjici je gajeno lekovito bilje za BIA i policiju, pa su zato čuvali imanje.

  19. Prodaje oružje Ukrajini, a za uzvrat zapadne firme slobodno izvoze robu za Rusiju preko Srbije i zaobilaze sopstvene sankcije. Sve to je poznato i Rusiji i Americi i EU, ali im je finansijska korist veća, zato i drže Oskara na vlasti. Građani Srbije su koletararna šteta, kao i uvek.

  20. „Onda kažu ti si taj koji deli narod i krši Ustav“

    I šta ima tu netačno ? To već i vrapci znaju.

  21. Sve što si „pobrojao“ (od superlativa),je tačno,taman da su „oni“ (dokazani)“lažovi“ !!! Doduše moglo bi se tu dodati još koje čega,al’ nisi vredan da na tebe trošim vreme !!!

  22. Lepo rečeno. To je. Ako je sam rekao MOŽDA, a uvek je u pravu, treba mu verovati.

  23. Provalio ga i Putko i odbio a svi znamo da Putko i poslednje vreme i ne bira društvo ali AV mu je previše.

  24. Samo da vas pitam zasto objavljujete sve izmisljotine protiv vucica, bas bi bilo zanimljivo cuti sta vam je cilj

  25. Овакав речник није примерен ни на састанку грађана у месној заједници.

  26. Nije „mozda“ nego si i gori od navedenog jer covek sebe zamislja najpametnijim jer nezna da tu dg.daje strucno osoblje pa narod…..

  27. Posle dugo vremena Srbija i oni tamo imaju nesto zajednicko, presednike koji pricaju gluposti i ne znaju sta pricaju a misle da su od Bog tu.

  28. Zar nije u Davosu potpisao da ce uhapsiti Putina i sve one koje proglase ratnim zlocincima, ako dodju u Srbiju? Pa, sta ocekuje?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.