Da li je Vučić Putinu rekao „istorijsko“ ne?

Ostavite komentar


  1. Lutovac je u pravu. Ali nije predstava za Evropu, više je za zemljice regiona koje su poslednjih godina kao kese na promaji.

  2. Јесте, исто к’о ономад маршал Љубичица: „Не, можда, евентуално, ако се стекну околности…“

  3. Ma kakvi ne, FAŠISTI SE ODVAJAJU, to je dogovor da se ne ofira TROJANSKI KONJI koga mali Hitler čuva ko kec u rukavu, AV bez Putina a ne sme ni da prdne a kamo li nešto više, videćete kada mu bude naredio da udari na Kosovo !

  4. Poziv nije bio direktno da poseti Rusiju, nego da prisustfuje Brisku, to je probni balon za Vucica da sedi u jednu stolicu jer prolja Titova vremena.!

  5. Slažem se sa Lutovcem, rusko-srpski igrokaz, koji će Zapad, iz njima znanih razloga, kao shvatiti ozbiljno, a putleru su potrebne krtice na Zapadu i političke, i tehnološke (rafali i ko zna šta još).

  6. E ako jeste sve taktika I dogovor da nas Putin poturi EU, mudro, sine, nevidjena taktika, sto bi rekao fon Klauzevic. Ovi politicari ko oni sto piju pivo ispred kioska, vrlo slican nacin rezonovanja. Nije ovo konacan zaokret jer mu je srce ostalo kod Putina ali je I on ukapirao da ovaj ne moze ni do Kijeva, a kamoli do Berlina. Vot on, Rajgstag!

  7. Način na koji Vulin „vadi fleke“Oskarove
    brzoplete izjave,je jadan,smešan,poltron
    ski,ubog,slugeranjski i bedan.Govori da su
    tzv predsednici u Srbiji niko i ništa već sa
    mo lutke na koncu ,čiji konac drži Moskva u svojim rukama.

  8. Ово еје почетак краја Вучића. Већина грађана Србије није за улазак у ЕУ, а да не кажемо колико су се Срби обрадовали доласком Шолца који по традицији Немчке да воли Србе и за њих има добре планов инсистрира да се код нас копа литијум. Дистанцирање од БРИКС-а је одбацивање алтернативе ЕУ у коју нас и онако никад неће примити. Дистанцирање од Путина доводи у питање руску подршку на међународном плану, као и досадашњу цену гаса.Браво Вучићу! Ништа лепше не можеш урадити за Србију и све њене грађане, него да извршиш политичко самоубисто.

  9. ova neznalica ponizava putina kako bi mogao da preda do kraja kosovo. iako je kosovo prakticno predato. nema nikakvvi protesta, polako cure srbi s kosova. jos malo kad se ubrza nakon ukidanja zdravstva i skolstav vucic ce saopstiti da nema srba na kosovu i da nema svrhe da se bori dalje za kosovo. ko je srbe na kosovu doterao u ovj polozaj. samo vucic.

  10. И Милан Недић је имао више куражи према окупатору од ове наше пекмезаре. Толико шени пред западним лидерима да је то одвратно.

  11. Znaci treba neko „spolja“ da sruši Vučića da ovi večiti opozicionari dodju nekako na vlast.

  12. Dok se ne uvedu sankcije Rusiji i vize za ruske drzavljane, a ove sto su pobegli odande lepo pokaze put preko grane nista ne verujem

  13. Čak i da je tačno sve ono što vaši sagovornici navode ne vidim razloga za bilo kakvu malicioznost i nipodaštavanje jer tako inače izgleda politika velikih sila u odnosu na sve manje država u svetu. Veština izbegavanja udaraca „po glavi“ nije za podsmeh bez obzira da li ovi udarci dolaze sa leve, ili desne strane jer podjednako bole onoga čija je glava.

  14. Tito je rekao Ne Staljinu. Zaeban precednik a. A ovi iz demokratske se uspaničili ovaj sve priznao šiptarima, sve prodao, još ovo i oni gube svrhu postojanja.

  15. @Смрди
    Не смета то овима у Москви. Они те лагарије препакују, па лиферују даље…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.