Vučić putuje u Indiju

Ostavite komentar


  1. Pretpostavljam da su Vučića pozvali da objasni kako je upropastio svaki od navedenih sektora, za samo četiri godine.

  2. Objasnice Indijcima kako da upropaste svoju drzavu i da kroz subvencije plate i postanu prosta radna snaga.

  3. Ide da trazi kredit nema vise gde ili mora da objavi bankrot Srbije …!!!!

  4. Dobro bi bilo da tamo ostane par godina, da malo svane i njima… I da im objasni neke stvari o ekonomiji, jes““ da nije ekonomista nego pravnik (veoma stručan i nadasve posvećen ljudskim pravima i vladavini prava), al““ da ne cepidlačimo…

  5. samo maliciozni ne žele da priznaju koliko se premijer trudi da pokrene privredu

  6. Svaki kontakt a pogotovo tipa privrednih samita za Srbiju je dobro došao jer broj zvanica preko 100 je impozantan, a dolaze iz privredno i finansijski najmoćnijih zemalja sveta.

  7. Pročitao sam komentare , i nijedan nije vezan ka tekst interesantno bitno je omalovažavati svaki potez tog čoveka.U redu recimo da je neka deseta osoba premijer, privredni kontakt samo sa Indijom bi bio velika šansa , a ne samit na kome će premijer ma o da je imati veći broj bilateralnih dogovora i sastanaka.

  8. Održiv ekonomski I socijalni razvoj je tema koja je značajna I za Srbiju I očekujem da će Vučić sa delegacijom sa kojom ide ostvariti značajnu razmenu iskustva I poneti mnogobrojna saznanja za nove mogućnosti razvoja Srbije.

  9. Svakako bi trebalo da se nadamo da ce toliki kilometri i veliki broj posetilaca doneti prosperitet i doprineti da bude posla za odgovorne i obrazovane mlade ljude koji zele da rade, kada se premijer trudi da oporavi drzavu.

  10. Na samitu će biti pokrivene oblasti koje su od velikog značaja za nas kao što su poljoprivreda,prehrambena industrija, hemijska i petrohemijska industrija i dr. i sigurno ćemo mnogo toga naučiti na tom samitu.

  11. Nama su ovakvi samiti preko potrebni da bi privukli što veći broj investitora u čemu zaista uspevamo.

  12. Ovi sektori su zaista od velikog značaja za nas i verujem da će premijer Vučić izvući iz ovih sektora ono najbolje i dovesti u našu zemlju.

  13. Bravo za napore i trud naseg Premijera ,koji neumorno radi i ostvaruje diplomatske i ekonomske odnose sa drugim zemljama.

  14. Ovo je dobra vest za Srbiju a i za Indiju .Dobra šansa da se ostvare bolji odnosi sa ovom državom,prvenstveno ekonomski ,jer je to država koja je u velikom ekonomskom i tehnološkom zamahu.Od ovakve saradnje imace obe zemlje koristi .

  15. Srbija treba jos bolje i vise da saradjuje sa Indijom, a i sa drugim zemljama u svetu

  16. Daca: Objasniće on Indijcima kakve sve pogodnosti mogu da imaju u Srbiji za ulaganje svog kapitala kod nas.

  17. Vladimir: Za tvoju informaciju , da nam je ostala bivša vlast , Srbija bi već odavno bila u bankrotu.

  18. bojan ilic: Ti ne da cepidlačiš , nego valjaš takve gluposti i kada bi malo razmislio i ti bi ih se postidio.

  19. Mnogi od njih moci ce da cuju mnogo dobrih saveta od Premijera po pitanju ekonomije i po pitanju resavanja problema diplomatskim putem.

  20. Iskreno voleo bih da ga prihvate tamo na 3 u 1 funkciju kao i ovde…
    Premijer, Predsednik i Patrijarh da i mi malo odmorimo od njega ovde i nek "spašava" malo njih i nek njima objašnjava kako im je super sa 2.8 BDP-om… zgadio mi se više

  21. Iskoristićemo posetu premijera Aleksandra Vučića „Vibrant Gudžart
    globalnom samitu“ i najavljenu posetu Bombajskoj berzi (Indija, 10-13
    jan.2017) da premijera Indije, njegove najbliže saradnike, predsednika
    Indije, parlament Indije (RAJYA SABHA i LOK SABHA) kao zaposlene na
    BSE upoznamo sa aferom Agrobanka i brutalnom pljačkom akcionara koji
    su žrtve državno-finansijsko-političko-tajkunskog kriminala.

  22. Zašto nema spiska ljudi koji idu, ko ih plaća i koliko to sve košta.Učešće na ovakvim manifestacijama se plaća.Usput, mi Indiji nismo ni u čemu interesantni;
    niti imamo šta da im prodamo, niti smo u stanju da od njih nešto da kupimo.
    Ovo je kao đačka ekskurzija, samo što to plaćaju oni koji nisu za to!

Ostavite komentar


Politika

Potvrda strateškog otklona od Rusije: Sagovornici Danasa o Vučićevoj tvrdnji da se sa Putinom nije čuo 2,5 godine 10

Potvrda strateškog otklona od Rusije: Sagovornici Danasa o Vučićevoj tvrdnji da se sa Putinom nije čuo 2,5 godine

Negirajući navode da je Srbija "trojanski konj" Moskve, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da se sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom nije čuo najmanje 2,5 godine od ruske agresije na Ukrajinu. Sagovornici Danasa tvrde da je odnos Vučića i Putina već duže vreme zategnut, te da se ovom izjavom potvrđuje strateški otklon od Rusije, kao i da je "kvaziruska pozicija" služila samo za zamajavanje proruskih birača.

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.