Vučić putuje u Zagreb 12. februara

Ostavite komentar


  1. Odnosi između Srbije i Hrvatske su već godinama zasnovani na principu toplo hladno s tim što se u periodima zahlađenja vraćamo nekoliko koraka unazad. To nije dobro pre svega za obične ljude koji žive u Srbiji i Hrvatskoj, a o ekonomiji neću ni da govorim. Nemačka je ratovala i sa Francuskom i sa Britanijom pa vidite ih sada. Francuska i Britanija isto. Šta to sprečava dva tako bliska naroda da se približe?

  2. Ako se dogovori kompromis srba i albanaca, zajedno možemo u EU. Vučić daje sve od sebe, ali moraju i albanci da mu izađu u susret.

  3. Odlicna odluka naseg presdednika i jos jedan dokaz da smo mi uvek spremni da gradimo dobre odnose.

  4. Još jedna šansa za buduće istorijsko pomirenje dva slična naroda, ali istorijski uvek na suprotnim stranama.

  5. Nastavag sage za glasove. Opet su se kao posvadjali, pa se kao opet mire. Izložba o Jasenovcu, pa kao protesna nota, pa sad, hajde da nas dvoje da opet pokažemo smo najveći mirotvorci. Ljige ljigave, i ti i ona.

  6. Pitanje je na kakav ce nacin mediji tamo izvestiti o poseti naseg predsednika. Hrvatima nikad ne treba verovati. Cesto izvrdavaju reci i izvlace ih iz konteksta pogotovo kad smo mi u pitanju.

  7. Kad se dvije fasisoidne ekselencije sastaju, hvale, rastaju, istorijski dogovore, pa pocnu se pljuvati, vrijedjati, lagati i povracati jedni po drugima mrznju i provokacije… Do sljedeceg prijateljskog susreta i zagrljaja.. Banda prokleta.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.