Kako Vučić „suflira“ pravosuđu za šta da optuži Radoičića?

Ostavite komentar


  1. Aca srbin, se plaši brata Milana i Zvonka, više nego bilo koje organizacije na svetu !!! Zašto – e to on zna dobro !

  2. R 1244 ? Neko nije citao ili namjerno nece da prihvati istinu o toj R 1244. Po toj R. vojska, policija i administracija ostatka Jugoslavije je morala da napusti Kosovo.

  3. Svi koji udare na Radojičića udarili su i na Srbe na KiM.On je samo jedan od nas koji je činio sve da zaustavi napade na Srbe i hapšenja Srba na koje su žmurili i Priština i Brisel i Vašington.Svi vi znate zašto se banjska desila !

  4. Eeee prljavi radikalcino,znaci ti si poslao prvi kontigent od 100 vojnika,deo od 999 po rezoluciju.Ovog puta su dozvolili Ameri da se streljaju samo 3 i da ostalima otvoren bezbedan put u Srbiji preko sumama,ali sledeca ako slucajno bude ima da budu upucani ko zecevi svi do jedan.
    I druga opcija ako si planirao nesto kao Milosevic,mislim da dobro znas koja belaja ce da bude 🙂

  5. On ne „suflira“, on naređuje. Jedino što je mogao da delo kvalifikuje kao prekršaj, „uznemiravanje javnog reda i mira“.

  6. Kako kaže faraon! Tako će i biti. Izgiboše ljudi a Milan pobeže ko poslednja fukara. Mi već i zaboravismo likvidiran Srbe, pogotovo Albanca.Nego Milane „junačino“ sada će zadušnice, bilo bi lepo da obiđe grobove pokojnika. Da, nemaš ti m..a za to.

  7. Eto ja i mojih par drugara idemo u Beograd malo da pucamo ubijamo sa silnim naoruzanjem i mirno dobicemo samo prekrsajnu prijavu. Hahaha Srpska posla nije tek tako izmisljena.

  8. Ma covece daj pricaj neka svi znaju ko je streljao Ivanovica,i ko su treljali decu u Pandi,bar to si priznao da znas.

  9. Prema rečima Marka Jakšića, pravnika i aktiviste sa Kosova, iako je reč o nepopularnom mišljenju, lično smatram da nema nikakve krivične odgovornosti za ljude koji su bili u Banjskoj.
    KOMENTAR: Marko Jakšić ovde, neznanjem ili zlinamjerom mjesa babe i žabe. U svim nabrojanim drzavama (MKV, Spania, Srbija, gradjani su same drzave., Dok Radojcic, kao fradjanin Kosova treba da se izruci pa nek bude na Kosovo sta ce snjim.

  10. Zanimljivo tumačenje, znači po njemu je legalno da svako ko je nezadovoljan vlašću digne oružanu bunu?

  11. Чекајте прво да утврдимо је л Вучић организовао или је Вулин на своју руку? Па да они одговарају за штету коју су направили држави и за животе убијених срба. Вучић је паметан и способан само у монологу.

  12. Sada su Milan i Zvonko jači od ava! AV sada njihova marioneta, kao brnaba njegova! Ova dva zla kao i avovi kumovi, Hrkalovićka, Belivuk i negovi mistri su plod IZDAJNIKA!

  13. G. Jakšiću, održiva rešenja za Kosovo se traže odmah i sad, medjunarodna zajednica ih neće ostaviti za „nekad u budućnosti“ – to bi trebalo da nam je svima jasno!

  14. @Dani Kovac

    Neverovatno kako lupetas. „Zaboravljas“ jednu sitnicu a to je da je ta tvorevina na Kosovu nastala na TERORIZMU i da su je instalirali razni Haradinaji i Taciji u odnosu na koje je Radoicic amater teske kategorije. Ta tvorevina na Kosovu NIJE drzava, niej priznata, nije u medjunarodnim organozacijama, nastala je na krsenju prava. Ako neko treba da se hapsi i isporucuje onda su to upravo ti albanski teroristi, ako je nesto ilegalno na Kosovu onda je to ta velikoalbanska tvorevina izgradjena na terorizmu.

  15. @neqaqi
    Pa zašto onda ima granicu, policiju, pravosuđe, međunarodni pozivni broj i ostale odlika jedne države?! A većinu tih odlika je omogućio upravo aleksandar vučić. Problem je što vučić nikako ne sme dozvoliti da Radoičić završi u zatvoru jer će početi da priča o kriminalnim delima koje počinio po nalogu vučića…

  16. Kako je Radoicic izasao iz obruca u Banjskoj sa 30 naoruzanih ljudi,Nato,Kosovska policija,dronovi ma cista namestaljka ko zna koliko je ovaj kriminalac uzeo para od Siptara.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.