Vučić: Raduju se mom povlačenju sa čela SNS, nisam doneo odluku o predsedničkoj kandidaturi

Ostavite komentar


  1. Srbija je postala ekskluzivna lokacija i čast nam je da smo njeni građani, kako bi nastavili istim putem ogromna podrška Aleksandru Vučiću.

  2. Ako se kojim slucajem ne kandiduje stvarno, onda planira da nastavi ulogu premijera, kao i do sada, a prepusti predsednicko mesto nekom odabarnom fikusu. Naravno, samo ako lud narod izglasa ovakvu sektu na vlasti ponovo

  3. Vucic se preselio u voz i sada “ jezdi“ srpskim prugama. Poput Streljnikova iz filma „Doktor Zivago „. Krajnja stanica je Sibir. Srecan mu put!

  4. Niko se ne raduje,već ljudi čekaju tvoje osta vke na sve funkcije pre bilo kakvih izbora.Comprende?

  5. i dodao da se ne boji poraza, da se bori za pobedu, a da se boji toga da ne ukalja obraz.
    Kasno je za obraz, cuvaj fotelju.

  6. Nema nikakve šanse da se povuče, samo zamlaćuje narod i plaši svoje člankolizce!

  7. Objavice on svoju kandidaturu ali prvo mora jos jednom da odresi kesu i pokloni mladima 100 Evra.Nije bitno da li ce oni glasati za njega.Jer mu je to samo pokrice za kradju izbora u aprilu.Onda ce reci da su za njega glasali svi mladi.Tabloidi ce mu poverovati.Jadno je kako on Srbiju sve vise zaduzuje(gura u mracni i duboki bunar)da bi jos malo vladao.Vlast mu treba da ispunjava svoje niske strasti i da istovremeno-izbegne zatvor.Samo to.

  8. Sad jos jedan mandat predsednik pa posle na mesto premijera a za predsednika da stavis nekog nenormalnog, Vulina recimo…

  9. Pa normalno svi se raduju kad rusis ustav, ko si ti da budes I jedno I drugo, marsh kod Seselja u staro gvodje lopovi

  10. Ja se radujem kad te nevidim i nečujem bar jedan dan,što je izuzetno teško iako gledam i čitam nezavisne medije!

  11. Boze koliko ovaj covek nema obraza da se nimalo ne zastidi sta je uradio ovom narodu. Pokledajte samo koliko je mladih napustilo zemlju i sogurno se vise nece vratiti.

  12. Gospodine predsednice, nije lepo krsiti ustav. Vi bi kao predsednik drzave to trebalo da znate da predsednik drzave ne moze da bude predsednik ni jedne politicke organizacije,i samim tim da budete primer ostalim gradjanima. Mada mozda i jeste primer ali kako ne treba raditi.

  13. Ko god i koja god stranka ovoj zemlji nema srece,em politicari pune samo svoje dzepove em narod glup pa im veruje,nama trebaju neki novi,neiskvareni,akonpostoje takvi ako ne onda n na zalost na spasa,nestacemo

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.