Vučić, Rama i Zaev danas razgovaraju o „malom šengenu“

Ostavite komentar


  1. Srbija ne može bez srboslavija. Sada sa Albanijom. I opet će drugi biti kriv, kako je Srbiji nametano kao kraljev. SHS. Najveći protivnik i najveći izgub Srbije su Srbi. Na kraju je uvijek drugi kriv: Milošević Crnogorac, Vučić Bosanac, Brnabić Hrvatica. Biću ironičan: neka vam je srećna još jedna velika Srbija.

  2. Trla baba lan da joj prode dan pored vec postojeceg sporazuma CEFTA! Ako se taj ne sprovodi i nema sankcija nece ni ovaj sledeci. Dakle, nije stvar u donosenju stalno novih i novih zakona, cime se stvara lazna iluzija da se kao nesto radi eto u korist naroda, nego u sankcionisanju nesprovodenja istih!

  3. Na konferenciji, pored predsednika Vučića, učestvuju predsednik Vlade Republike Albanije Edi Rama i predsednik Vlade Republike Severne Makedonije Zoran Zaev

      1. … Tadić, bosanski Crnogorac, Zoki bosanski Srbin, Marijanović Knindža, a AV vlade – bosanski lonci.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.