Vučić razgovarao s predstavnicima Kvinte o dijalogu s Prištinom i budućoj Vladi

Ostavite komentar


  1. Nastavak dijaloga sa Prištinom je u žiži interesovanja celog zapadnog sveta. Znamo kakav je njihov stav, znaju i oni naš. Ne menjaju se mnogo pozicije, to smo i znali. Ultimatume ne prihvatamo a želimo da razgovaramo kako da narodu koji tamo živi omogućimo izvesniju budućnost.

    1. Kojem narodu ..?? Albancima,Srbima Kosova, ili Bosnjacima,Turcima,
      Romima/Askalijama, Gorancima … koji su svi konstitutivni narodi Kosova, sto se vidi i na zastavi ove najmladje drzave u evropi, zastave sa 6( sest) zvezdica, koja lici na zasravu EU na jugu evrope odn balkana.

  2. Problem KiM se mora što pre rešiti, jer ne verujem da je tamo našem narodu sjajan život.

  3. Razgovara se o položaju Srba u okviru države Kosova,tako da je status zapečaćen.

  4. Sad su dobri EU EUR-i?! Koliko je Srbija dobila ruskih RUB za suzbijanje pandemije?

  5. Poštovanje vladavine prava u Srbiji? Vi se šalite?!

  6. Dijalog je između Kosova i Srbije a ne između dva grada.

  7. Sve je to divno i krasno, vidjanje,ćaskanje i divljenje našoj Srbiji,ali kamo nekih konkretnih rezultata oko rešenja gorućih pitanja.

  8. Predlog za nekog SNS bota:
    “Srbija se munjevitom brzinom kreće prema Evropskoj Uniji, pogotovo odkako je naš voljeni predsednik na vlasti. Iako ni jedno novo poglavlje nije otvoreno a bogami ni neko važno zatvoreno”

  9. Znaci prodajes svoje finte zpredstavnicima kvinte jablane? Kao izbori su regilarni i zavrseni, jos samo Vlada da se skocka. Pa kako se to pravimo ludi da je oko hiljadu neregularnosti jos u postupku pred Upravnim sudom jablane ? Boli tebe briga za sve, ima da bude kako tvoj renesansni mozak odluci. Moraces da zajmis policijske snage od brata Rame, velim ti.

Ostavite komentar


Politika

Aleksić (NPS): Srbija ne sme postati rudarska kolonija 10

Aleksić (NPS): Srbija ne sme postati rudarska kolonija

Predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) i narodni poslanik Miroslav Aleksić izjavio je danas da se Vlada Srbije usvajanjem uredbe o oživljavanju projekta "Jadar" jasno svrstala na stranu stranih kompanija i zastupanja njihovih interesa, umesto interesa naroda.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.