Vučić razgovarao sa Alijevim o izvozu vojne opreme u Azerbejdžan

Ostavite komentar


  1. Jos nije izneo u javnost racune prilikom kupovine i preprodaje, respiratora i medicinske opreme u vreme vanrednog stanja, sto je jos u martu obecala Predsednica Vlade Branabic Ana, a on svesrdno pdrzao u maju, a vec ugovara covek trgovinu „vojne opreme“ Ajzerbedzanu !? Njegov cezarizam je bezobalan i on je pokazao da ce se svakom otporu i protestu njegovoj sadistickoj diktaturi nad podanicima, suprotstaviti svim instrumentima sila kojima raspolaze u izobilju. Od kavalerije do obucenih pasa i bajatih gasova.

    1. Nema šta da protumače, obe strane več se snabdevaju iz istih izvora naoružanjem, tj. iz Rusije i Belorusije.

  2. Srbija ima dobre odnose i sa Ajzerbedzanom i sa Jermenijom i ne treba da se mesa u njihove sporove . Nadamo se da ugovori od prethodne vlade Srbije o trgovini vojne opreme nece smetati i da ce naci povoljno resenje za dalje saradnje sa obema zemljama.

  3. Bilateralna saradnja je bitna za razvijanje međudržavnih odnosa,ali kada su ovako osetljive teme poput trgovine oružjem u pitanju tu prijateljstvo dolazi do izražaja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.