Vučić razgovarao sa ukrajinskim ambasadorom: Srbija poštuje teritorijalni integritet Ukrajine

Ostavite komentar


  1. Srbija treba da uvede sankcije Rusiji protera Bocan Harčenka i sve ostale koji propagiraju rusku zločinačku politiku.

  2. Mi dobro znamo šta rat sve nosi, iskreno se nadamo da će dve zaraćene strane pronaći zajednička rešenja i sklopiti mir

  3. Ostajemo pri stavu da poštujemo teritorijalni integritet Ukrajine ali i pri stavu da Rusiji ne uvodimo sankcije.

  4. Ratovi uvek donose samo ogromne žrtve i razaranja, zalažemo se za mir i dijalog!!!

  5. Pravda, mir i stabilnost su glavni aduti za sreću,zato se za sve to zalažemo,jer znamo da pakao rata nikome lepe stvari ne može da donese!

  6. Ovaj konstruktivan dijalog sa ambasadorom Tolkačom doprinosi izgradnji boljeg razumevanja između naših zemalja i jačanju temelja za buduću saradnju na različitim nivoima.

  7. Opet ista prica, postujemo teritorijalni integritet… ali ne i suverenitet! Ok, ovo zadnje presutimo. Prevedeno: Krim je teritorijalno u sastavu Ukrajine ali njime upravlja (suverenitet) Rusija. Odnosno: formalno je Ukrajina a sustinski Rusija. Na nesto mi lici…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.