Vučić: Razgraničenje znači da imamo granice između Srba i Albanaca

Ostavite komentar


  1. Prestao sam da komentarišem politiku u Bosni i Hercegovini zbog sličnog uplitanja stranaca u politiku Bosne i Hercegovine, a početkom ove godine, tj. 10 godina nakon što sam prestao komentarisati politiku BiH, shvatio sam da se stranci upliću i u politiku Srbije i više nego u politiku Bosne i Hercegovine, ali nakon ovakve izjave jednog ambasadora mislim da bi mu trebalo narediti da službeno može koristiti samo službeni zemlje koju prestavlja!

    1. Botovi baš brzo shvataju stvari, zar ne? Za samo par decenija si nešto shvatio, super. Jedino, kada shvatiš da Vučić radi upravo ono što mu ti stranci naređuju a narodu priča glupe priče …

  2. Dragi političaru u pokušaju, ne postoje granice između Srba i Albanaca, postoji granica između Srbije i Albanije. Tu granicu postavio jedan mnogo sposoban čika političar i zvao se Tito, i to pre više od sedam decenija. I kakve veze sad ima Kosovo sa granicom između Srbije i Albanije, sem ako ti, u svojoj „bespoštednoj“, fingiranoj borbi za očuvanje Kosova, nisi već, u mraku neke rupice, pripojio srpsko Kosovo Albaniji!!!

  3. Ajde da malo preciziramo. Razgraničenje može značiti samo jedno, a to je određivanje granice između Srbije i nečega što nije Srbija. Srbi i Albanci žive na raznim meridijanima sveta i nemoguće je povući granicu između njih. Hvala na razumevanju.

    1. Predsednik svih građana je hteo da razgraniči Srbe i Albance u okviru Srbije , tj. da im da Autonomnu pokrajinu Kosovo. gde bi bili 95%.u većini

  4. Zapad , koji jedino ima vojsku na Kosovu, ne zanimaju granice između Srba i Albanaca , nego između Kosova i Srbije koje su vojno potvrđene 1999.godine. Mir ćemo svakako imati , jer ako ne budemo mirni , možemo samo da prođemo kao 1999.
    Najcrnji scenario bi bio , ako bi zapad krenuo da nam dokazuje da možemo još nešto da izgubimo , a ne samo Kosovo. Događaji u Sandžaku i spominjanje Kadirova ne obećavaju ništa dobro . Zatim tu je i Vojvodina…

  5. Takvo „razgranicenje“ znaci da su te „stisli“ zapadni mentori i da moras uskoro da predas deo srbijanske teritorije siptarima, ostavi ti te tvoje providne fore i fazone, da bi znali ko bajagi gde su nam granice drzave. Pitam se koje „drzave“ ova Srbija nije DRZAVA vec teritorija pod okupacijom NAPRDNJAKA i MAFIJE, kako u Srbiji tako i na severu Kosova odnosno Kosovske Mitrovice. Aleksandar Vucic od Srbije je napravio „mafijoziju“ poput Mila Djukanovica koji je taj „posao“ odavno zavrsio. DON Milo & Kumce mu Alek.

  6. KOJI su to građani, što se ne slažu s tobom? Koji si ti folirant. Evo ja se slažem s tobom i 90% ljudi koje poznajem. Razgraniči se sa Šiptarima. I šta sad, care?

  7. Ako ti kao predsedniku nije jasno gde su granice drzave Srbije pod hitno daj ostavku. Usput imas nesto sto se zove Ustav RS i rezolucija UN 1244 koja lepo kazu da su granize RS nepovredive a ti bi trebao da radis po Ustavu drzve kao sto si polozio zakletvu. I pticama na grani je jasno da ti radis upravo suprotno, protiv Ustava i drzave i naroda RS. To se lepo zove vele-izdaja i nemogu da se setim ni jednog predsednika neke zemlje koji je u mirovno doba radio na rasparcavanju drzave i poklanjanju teritorije. Neverovatno …

  8. Predsednik svih građana je hteo da utvrdi gde su granice Autonomne pokrajine KiM (razgraničenje Srba i Albanaca u Srbiji), normalno u okviru Srbije !
    Međutim to je mnogo opasno za SVE Srbe , jer bi tako Albanci imali apsolutnu većinu u Skupštini Kosova, a trećinu u Skupštini Srbije ,
    i uz pomoć AP Vojvodine (u skladu sa pravilima iz Ustava 1974).
    lako upravljali Srbijom .

  9. Od svih izrečenih izjava i inicijativa iz usta predsednika, moram reći da mu je ova najpametnija. Jeste najteža i najdrastičnija mera, ali da se lepo mi razgraničimo, uzmemo eks teritorijalnost za naše crkve i manastiri i gotovo. Ko će čekati još par godina oko zamrznutog konflikta, a i to je ionako na dugačkom štapu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.