Vučić razmišlja i o tome da su kola SNS krenula da “klize niz brdo”: Zašto je predsedniku Gašić važniji od Vlade?

Ostavite komentar


  1. Odlični analitičari.Razni lobiji finasiraju sns a bg gradjevinska porodica je jedan od stubova finasija

  2. Verovatno Gašić a i Vulin poseduju neke tajne dokumente koje opasno diskriminišu Vučića, možda o vezi sa Belivukom i njegovom mafijaškom organizacijom, zato ih ne sme menjat.

  3. Važno je da se i u ovim tragičnim vremenima Gašići bogate i kupuju povoljno luksuzne poslovne prostore u Knez Mihajlovoj ulici u Bg.
    Mup je odgovoran zbog postojanja ovolike količine oružja i legalnog i ilegalnog kod naroda.Zašto akcija predaje oružja nije počela ranije?.Na onovu čega je „ugledni radiolog“,otac psihopate dečaka- ubice imao arsenal oružja?.Da li je MUP odgovoran za rad streljana i kako maloletna osoba tu može da puca iz pravog oružja ?Zašto je policiji trebalo 10sati da uhvati ubicu iz Mladenovca?Da nije bilo taksiste da ih obavesti gde je ubica ,verovatno bi ga još jurili.Za ovo i još dosta toga odgovorni su i Gašić i Vulin, posebno što je ovaj bezumni čin ubistsva u selima oko Mladenovca ,od strane predsednika države nazvan terorističkim aktom,a zna se da su nsjodgovorniji ta sprečavanje terorizma MUP i BIA.

  4. Evo razloga da ga botovi štite:
    Helikopter, savamala, EPS,PKB , Krušik, naplatna rampa,tužiteljke,jovanji

  5. Evo razloga da ga botovi štite:
    Helikopter, savamala, EPS,PKB , Krušik, naplatna rampa,tužiteljke,jovanjica……ubistva,Cvijan, Ivanovića, Ćuruvije…..korupcija u svim segmentima.
    Svojom pozicijom uništio institucije……namešteni sa falš diplomama…….ŠIZOJE

  6. Пре свега полиција служи да ,,обезбеди несметан рад власти,,дакле,она штити власт а не народ. Вучићева свакодневна пропаганда преко својих телевизија држи велики део народа у шаци јер многи би остали без посла.Њега држе запослени,пензионери и зачуђени.Треба доста времена да народ схвати шта им ради власт,бар двадесетак година….Наци реторика,Косово,уцењивање пензионера и запослених,путеви…. су фактори на манипулација….Народе,спреми се за још десетак година Вучићеве апсолутне владавине ….

  7. Pa eto,jasno je rekao,svi ce njegovi biti zasticeni,znaci mogu da rade sta hoce,kao i do sada…

  8. On se neće možda odreći njih ali oni oće njega ako im se ponudi nešto bolje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.