Vučić: Razumeo sam poruku Zagreba

Ostavite komentar


  1. A sta mislite kako su nasi susedi razumeli poruku da je citav GMO radikalski tim zaseo na vlast u Srbiji: Nikolic, Vucic, Gojkovic, Tabakovic itd. Onih koji su sirili ratnohusacku kampanju srpskih granica Karlobag Ogulin Virovitica… Sta mislite za njihova tumacenja?!

  2. Jos samo da razume sto je Seselj u Skupstini , Maja njen predsednik , Nikolic, predsednik Srbije, a on Predsednik Vlade, pa ce mu biti sve jasno, a i "braci" Hrvatima.

  3. A plate, kolike ce biti plate tim radnicima. Nije vazno samo da imaju posao, vec plate od kojih mogu dostojanstveno da zive.

  4. Šta se srpskog premijera uopšte tiče postavljenje Gotovine na neku funkciju u Vladi R.Hrvatske?! Gotovina je slobodan čovek,ima sva građanska prava kao i bilo ko drugi.Šta je lično g.Vučić zastupao ““90-tih godina prošlog veka,šta je govorio,propagirao,čija je učenja sledio i u čijem društvu je razmatrao ideju Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica ? A danas je premijer(kako je to Zagreb "razumeo"?) i to je stvar Srbije a ne Hrvatske. Ova Vučićeva izjava je još jedan pokušaj kadriranja tuđe Vlade,a to je manir i onog Julina,Nikolića,kao i nekih drugih srpskih funkcionera.Posebna je priča ko je dogurao do pozicije narodnog poslanika u srpskoj Skupštini i kakav je njegov "pedigre",ali to je opet stvar samo Srbije.Dakle,g srpski premijer bi trebao da gleda srpska posla a ne komšijska,da ne sluti zlu sudbinu Srba u RH i da je ne priziva kao neka gatara !

  5. Nastavlja se nasa infantilnost:nismo krivi,majke mi,ni za sta,sve su to zgresili oni drugi.Razumeo je vrhovni vozd poruku o Gotovini,a ne znam da li mu je jasna ona koju salje komsijama sa divljanjem Seselja i ostalih radikala,kojima je dozvoljeno da se ponasaju kao nekad Removi SA odredi.Joss ne biju,ali ni to nije iskljuceno.Da li se neko izvinio ambasadoru Davenportu?Ko zna,mozda i premijer i Seselj misle da to nije potrebno,da je i g.Davenport razumeo poruku.Kao sto bismo i mi trebali da je dobro shvatimo i pokusamo da ispravimo greske na predsednickim izborima.Ako nije suvise kasno…

  6. Zato smo tu gde jesmo,niko nama ne treba da pravdamo slavimo ustaske neosudjene ratn zlocince!!!!

  7. kako mi da razumemo tvoje savetnike premijeru i da li je to neko komentarisao?Pogledaj parlament srpski…cemer i jad.Nista bolje nije u bilo kojoj sveri naseg drustva…tuga,primitivizam,sljam ljudski.Cast onom mnogo manjem broju pametnih,finih,normalnih!Nigde nista ne stima,a ti okreces glavu u tudje dvoriste,u dvoriste gde jos uvek ima nesto srba…misli makar na njih i ne otezavaj im zivot vise.

Ostavite komentar


Politika

Ana Brnabić ostaje u "Jovankinoj vili": Šta kažu sagovornici Danasa? 10

Ana Brnabić ostaje u „Jovankinoj vili“: Šta kažu sagovornici Danasa?

Osiona bahatost je nešto što karakteriše predstavnike režima Aleksandra Vučića. Za njih funkcije znače samo privilegije, ali ne i odgovornost, kaže za Danas Dragana Rakić, poslanica u Skupštini Srbije (DS), komentarišući prošlonedeljnu uredbu Vlade Srbije kojom je Jovankina vila prestala da bude rezidencija, već reprezentativna zgrada za boravak predsednika Narodne skupštine, odnosno Ane Brnabić u ovom trenutku.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.