„Nema dobrog rešenja kosovskog problema za Srbe“: Vučić o najavljenim merama povodom kosovske krize

Ostavite komentar


  1. Da bi počeo da se rešava problem KiM obavezno je konačno formiranje Zajednice srpskih opština.

  2. Sve si to natrucao onako bljuc,truc,sve to znamo,a znamo i da si ono malo srba dole ti zajebao.vise niste interesantni ni kosovo ni ti ni srbija.

  3. Zalopojke Aleksandre Vucicu nakon predaje KiM su najgore licemerstvo koje se ikad videlo u istoriji Srbije.Ni Vuk Brankovic ti nije ravan.

  4. Najbolja solucija je da se preCednik preseli na Kosovo pa da i vi vidite malo ekonomskog tigra.

  5. Žarko si želeo da te Srbija po nečemu pamti? E pamtiće te, po lažima i nedelima. Ušao si najzad u istoriju!!! Neslavno naravno!!!

  6. Covek vam je lepo otvorio oci vama srbima! Al izgleda da nema kome!?! Hteo je da kaze da je bilo puno gresaka prema albancima i da smo pokusali sve da ih nema na tim prostorijama ali ih ipak ima nazalost. Saterani smo na cosak i da nemamo sto da radimo. Prema tome srbija ce da pruzi raznovrsne socialne pomoci srbima koja ce se regulisati posebnom zakonskom paketom! Kad bi srbi hteli da razume kako treba to znaci ostavimo ratne sekire na strane i pokusavamo da se pomirimo sa novim okolnostima. To ne pokusava da kaze bilo ko,vec sam covek koji kad bih mogao krenuo u novi rat. Buduci da je predsednik drzave covek zna sve mogucnosti i strucni ljudi verovatno submu jos bolje objasnili dokle moze! Ko shvati shvati. Ovo je poruka srbima skosova da se integrisu i da ce im srbija pomoci i uciniti sve sto moze za njih. Ko shvati shvatice! P.s. znam da necete objaviti iako nema nista lose u textu da se ne bi objavio!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. i 15. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.