Vučić: Rezolucija o Srebrenici nema smisao

Ostavite komentar


  1. Sa ovim čovekom ćemo na kraju sigurno završiti u sankcijama. Svi naši dušmani nisu mogli poželeti bolju osobu na čelu Srbije.

  2. Ima i te kako smisla, da se zna i nikad ne zaboravi ko i šta je uradio u julu 1995. Niko ne baca kaljez i blato na srpski narod. Bune se oni koji su tome aktivno ili pasivno ucestvovali

  3. Smisao bi bio da si ti kao ratni huškač završio u Hagu i odgovarao za zzločine koje si i sam delom podstrekivao.

  4. Definisite je pa da pricamo ali izgleda da i oni predsedniče ne znaju smisao svega toga

  5. Ako resolucija o Srebrenici nema snisao, zašto onda plačeš za svakim čoškom? Da nisi i ti sudelovao?

  6. Smisao je da zločinci prestanu da se veličaju kao heroji i da se uvaže žrtve. Ne vidim šta je tu problem, i predsednik je rekao da je u pitanju stravičan zločin. Zašto se onda veliča general koji ga je počinio i sada robija zbog toga?

  7. Hrvati, bosnjaci i albanci kupili oruzje, srbi i Krajine, iz repulike Srpske dobili iz JNA koja bile Armija cele Jugoslvije, a Makedoncima ostavli nekoliko kalasnnjikova i nista vise. Lako je utvrditi ko je kriv.

  8. Ako Vučić tako misli i uveren je u to što misli neka ode u Srebrenicu i neka svoje mišljenje obrazloži majkama, suprugama, kćerima, braći i sestrama umornih sužnja. Ovo pokazuje da je Vučić bio krajnje neiskren i da je iz pozerskih i samoreklamerskih razloga posetio svojevremeno Srebrenicu što su tamošnji građani prozreli i na zasluženi način mu odgovorili.

  9. Smisao je naravno da se procesuiraju ratni zločinci i oni koji su ih ohrabrivali. Ko bi mogao biti tu huškač? Ček da razmislim….možda neko ko je navodio koliko treba ubiti njihovih za jednog našeg?!

Ostavite komentar


Politika

Vučić u Parizu sa Dodikom, u obilasku Srpske kuće 8

Vučić u Parizu sa Dodikom, u obilasku Srpske kuće

Sutra ćemo otvoriti Srpsku kuću i ono što je zanimljivo je to da smo dobili mesto odmah pored Francuske kuće poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je u Parizu, zajedno sa Miloradom Dodikom, predsednikom Republike Srpske, obišao ovaj objekat.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.