Vučića posetili roditelji u Predsedništvu na Andrićevom vencu 1Foto: printscreen/Instagram @buducnostsrbijeav

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, objavio je da su ga prvi put od kako je na ovoj funkciji, u sedištu Generalnog sekretarijata predsednika Republike, na Andrićevom vencu, odnosno Predsedništvu, posetili roditelji Angelina i Anđelko Vučić.

Vučić je uz zajedničku fotografiju sa roditeljima napisao:

„Majka i otac su me prvi put zajedno posetili u zgradi Predsedništva Srbije. Zahvalan sam im za svu brigu i ljubav koju su bratu i meni poklonili, kao i našoj deci. Mi Vučići ne umemo dovoljno otvoreno da pokazujemo emocije, ali smo uvek zajedno i to niko ne može da nam oduzme. Poslednjih dana, po već oprobanom receptu, kada ne znaju kako da pobede one koji su uspešniji od njih, moji politički protivnici su krivca pronašli u mojoj majci Angelini. Opet su koristili najodvratnije i reči i laži, sve praveći se kako to čini samo jedan od njih, a to je baš onaj kojeg su svi tako zdušno podržavali u svakoj izjavi protiv moje porodice.

P.S. Moja poruka političkim gubitnicima je da su za mene njihove porodice i njihove majke svetinja u koju nikada neću da diram, a vi, kako hoćete…pobediću vas, svakako!“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari