Vučić s decom iz dijaspore: Srbija je i vaša zemlja

Ostavite komentar


  1. Dijaspora je deo naše nacionalne snage, i ovo je sjajan način da im se pokaže poštovanje.

  2. Ujedinjeni kao nacija, bez obzira na geografske granice – to je pravi put napred.

  3. Ovaj događaj će ostati zapamćen kao trenutak koji je jačao našu nacionalnu zajednicu.

  4. Ova vest će inspirisati mnoge mlade iz dijaspore da se povežu sa svojim korenima.

  5. Evo komentara za podrzavanje nacije, ali.
    Valja reci nesto radi istorije da ne bude bas sve laz i prevara,
    Sta je kultura secanja i cemu sluzi? Dan ili jubilej vec oznacenog, bez pravljenja jos jedne rupe na saksiji.
    Valja li da se razgranici necija nekrofilna potreba (kod nekih jedno od najacih osecanja sa kojim zive i nabacuju drugom), tj stvaranja zrtve ozivljavanjem i uzivati u njoj,
    lagati,, stvarati od mesta po zelji podobnim mestom za svoje namere za plasiranje lazi i neznanja (recimo zrtve, pepeo iz Mathauzena su Savom prosle pored Beograda pa sada necija pamet pravi skupe dozivljaje „kulture secanja“ tj muzeje za necija ulickavanj
    Zidanje cigala za tu vrstu secanja i cemu sluzi pretvaranje u svakodnevicu?
    . A deci gostima pre pozivanja u svoje i na svoje objasniti preterminologiju prisajedinjavanje,, ocepljenje, i sva ljudska prava kojima su deca gosti ugrozena negde tamo. Ovdasnja su bila izbacivana iz vrtica i gazila po visokom naponu.
    Alternativu koja je jasna. Nudi im se rat sa nametnutim ciljevima ili dobrodoslica svih sa nacionalistickim krvnim zrncima. Da li ce to biti finale 90.,tih? Oni vec materijalno zive u drugom svetu ostatak ih nije bitno interesovao.

  6. Kamp Srbija te zove je prelepa manifestacija gde će naša dečica sa KiM, iz dijaspore, CG imati priliku da se druže i ojačaju odnose.

  7. Dolazak mladih sportista u kamp je šansa za napredak. Zato im država pruža podršku jer će tako najbolje napredovati. Podrška će ih motivisati da nastave da razvijaju svoje talente.

Ostavite komentar


Politika

Zukorlić: Tandir iznosi neistine o meni i SPP 10

Zukorlić: Tandir iznosi neistine o meni i SPP

Saopštenjem na saopštenje najkraća je definicija sve zaoštrenijih odnosa između nekadašnjih partijskih istomišljenika, Usamea Zukorlića, predsednika Stranke pravde i pomirenja (SPP) i ministra za pomirenje, regionalnu saradnju i društvenu stabilnost, i Samira Tandira, predsednika Bošnjačko-srpskog saveza (BOSS).

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.