(VIDEO) Vučić se izvinio Nemačkoj zbog Gašića

Ostavite komentar


  1. И шта ћемо сад? Гашић остаје да прави гафове и наноси штету. А онда се извињавамо… Обојица брукају државу и народ. Само овај скандал је довољан да пљуште оставке и смене, а где је све остало!

  2. Ako si postao svestan stetocinskog ponasanja Gasica, ZASTO ONDA „NEDAM Gasica“

  3. Onomad, nesto pre Gasica, malo posle ubistva gospodina Olivera Ivanovica, doticna persona je sama izjavila istim recima da oni znaju ko je ubica, kako je dosao na Kosovo iz Albanije, kojim avionom i kako je otisao i da je ta osoba pod zastitom zapadnih drzava. Ne mogu sa sigurnoscu reci da je naveo da je u Nemackoj ali mislim da je i to rekao.
    Sada kada je Gasic to rekao, AV se izvinjava jer je lagao!
    Ko on sam ili Gasic?
    I na kraju nama duguje informaciju da li su trazili da se osumnjiceni saslusa i ZASTO NISU TRAZILI?

  4. Bocan Harčenko će sada biti jako ljut, mora biti onako kako on kaže. Jadni Bata je samo slušao naređenja. Čekamo sada zvaničnu reakciju Zaharove.

  5. Nije teško biti fin…??!!
    Tako je i naša dijaspora samo 20 godina nakon II Svetskog rata pognula glavu, i krenula u pravljenje gastarbarbaiterskog srbskog sveta…
    Onda su državu gradile komunjare, a do 2027. srbiju će graditi agencije za uvoz patriota…???

  6. E moj dilbere usro si se pa onda to polizao…jasno je svim srbljima da si ti navuko batu da blebne onu glupost o ubici Ivanovića, pa sad izvini mamo.

  7. i sta sad, momentalno ispunjene zahteva i ovog istog trenutka smeniti..odmah..koliko je samo zla naneo našoj zemlji i dokaz je toga da očaj u opste ne zaslužuje fotelje na kojima je sedeo odmah smena..odmah…..

  8. „Šta si rekao sinu ingleskog konzula?“
    „Pa opsovao sam mu majku“
    „Pa gde ceš psovati inglesku majku bog te ne ubio?“
    „Pa on je meni rekao: good morning“
    „Pa nije ti to srpska majka pa da je psuje ko kad hoce, magarac jedan“
    Hajde frau guvernanta, izvinite se ingleskom konzulu i objasnite da je psovanje majke kod nas običaj, kao kad kažeš dobar dan.

  9. g. Vucicu ovakav blam ne samo g. Gasica nego pre svega Vas ali izgleda da to nema uticaja na vase misljenje zar ne. Nadam se da ste se izvinili Nemackoj u pisanoj formi a ne na nekom skupu kao odgovor novinaru, za onako izrecene tvrdnje koje je videla cela Srbija (nadam se) retoricko izvinjenje recene usput, tesko prolazi u diplomatiji. Ziveli

  10. Nego onako usput, kada ce zvanicno biti receno ko je ubica posto nakon dogadjaja je neko tvrdio da se zna ko je ubica i da ce uskoro objaviti, pa kada je to „uskoro“. Ziveli

  11. Šta drugo uraditi, nego zapitati se, kakve informacije navodno dobijaju najvažnije strukture drzave?? Naravno, to pitanje vazi u sredjenoj, normalnoj drzavi, tada se treba i zabrinuti. Mi smo navikli na cirkus koji se konstantno primenjuje, tako da i sve ovo spada u jedan, klovnovi poznati. Nadam se da će se neko nekada setiti da uputi i nama jedno izvinjenje, za sve gadosti i nepravde koji je zapad svesno sprovodio i sprovodi protiv nas.

  12. Иако то не би ништа променило, да ли ће Бата коначно бити рашалован?

  13. A odgovornost za Gasica nema.Uvredi novinarku ima,uvredi državu nema.smešno i neodgovorno.

  14. U pravnim zemljama za laz se ide u zatvor i dobijes momentalni otkaz ali u vucicevoj Srbije sve je moguce kaže:

    U pravnim zemnjama se za laz ide u zatvor i dobiva se momentalni otkaz ali u vucicevoj Srbiji sve je moguce

  15. Taj treba sledećih 900 godina samo da se moli i izvinjava u nekoj zatvorsko-monaškoj ćeliji.

  16. Nije Gašić kriv ,veći je krivac onaj koji ga je postavio čovek je lepo bio 90 tih švercer kafe pa ga zovu bataSantos čovek je završio za kerammičara zar nije radio u Trajali. Ništa on nije kriv svi bi da budu ministri ali ne može

  17. Tačno je da Nemci kriju takve ljude pa i još gore,to su uvek radili! Zna se da oni štite sve one koji su protiv Srbije i uopšte ko je protiv pravoslavlja! Mesto da se oni izvinjavaju to radimo mi,užas!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.