Vučić s Makronom: Bez odgovora da li će Srbija 2025. godine ući u EU

Ostavite komentar


    1. Samo da pocnemo zatvarati poglavlja…i preostala otvorimo i sto pre sve ispunimo, tim pre cemo se i nadati necemu…

    1. Za dve najkasnije tri godine tačno će se znati kada će se znati datum kada će se odrediti godina u kojoj će se tačno reći kada će Srbija tačno znati koje godine će se odrediti datum kada će tačno biti rečeno koja je to godina kad možemo očekivati datum da za dve, najkasnije tri godine dobijemo skoro sigirno obećanje da ćemo ukoliko ispunimo sve preuzete obaveze i prihvatimo sve novonastale okolnosti da uđemo u Zamalo EU, iz koje ćemo ako se budemo dobro pokazali zatim ući u Samo što nije EU i dalje u pravu pravcatu EU prvo na određeno vreme, a zatim i za stalno sa svim povlasticama koje ima trinaesto prase.

  1. znači “budućnost Srbije“ je nešto isključivo vezano za Vučića? Mislim, gde on tvituje drugi (van vlasti) ne tvituju?!

  2. Upravo se vraćam iz Beča, pa kažem da sam ‘OBAVIO VRLO USPEŠAN RAZGOVOR’ sa Marijom Terezijom . ‘SVE SAM JOJ REKAO I OBJASNIO ,,,’

    1. Prizno ili ne prizno , oni su odvojena država.Postoje granični prelazi a oni glavni su ih priznali USA i EU. Vučić tu nemože ama baš ništa.

  3. Kao ato smo naveli u nekoliko navrata, aktuelni predsednik Srbije nastavlja da vrsi ulogu svog licnog izvestaca za medije. To izgleda u poslednje vreme, novinarima nije dozvoljeno. Sad samo on objasnjava kako je to bilo i sta je on kazao a ste je njemu kazato. Eventualno se projavi njegova sluzba za odnose sa javnoscu ili Suzana , kad treba dati dramski akcenat. Ovde sa Makronom osim intimiziranja sa svojim „prijateljem“ i slike ispijanja maloletnog konjaka od 14 leta , na svom tviteru, nema ni jedne recenice supstancijalnog sadrzaja tzv tetatet razgovora. Postaje sve nejasnije zasto on to radi kad ima na tanjiru servirane sve novine , svaki radio i TV u Srbiji ?! Nadam se da necete cenzurisati jedan opazaj.

  4. EU se ‘opekla“ na nove clanice koje izvlace novac, a cesto kontriraju najvecim doantorima u EU fondove, kao sto su Nemacka i Francuska.Pored toga, kandidati za EU (Crna Gora i Srbija) zloupotrebljavaju sredstva dobijena za jacanje demokratskih institucija, pa ih koriste za jacanje autokratskih rezuma. Zbog toga je prosirenje stavljeno u drugi plan, a poslata je poruka „ekipama“ sa Zapadnog Balkana da malo vise rade na reformama!

  5. prvo priznas kosovo i onda cemo pricat dalje do tada mozes da setkas svaki dan p eu i molis nece eu ne zavrsen posao sa nekom drzavom

  6. Pazite redosled izjava: – Vucic kaze da ce da moli Makrona da podrzi „sengen“ i onda pauza, pijenje konjaka (politicki veoma vazno za gradjane Srbije) a danas nemusta kakofonija moljenja i trazenja a nista konkretno. Nikakvae podrske i ni jedna jedina izjava Makrona ! Dakle on ne moze bez lazi i foliranja, pa da se postavi na glavu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.