Vučić s Voznijakom podseća na Vučića s Đulijanijem: Da li je poseta suosnivača Epla u funkciji kampanje?

Ostavite komentar


  1. Vozniak je danas niko i ništa. Osnivač Epla koji je sve napustio pre nego što je Epl postao velika kompanija i otišao „da se bavi drugim projektima“. Dok je Stiv Džobs umro „težak“ stotinak milijardi (!) dolara, Vozniak danas vredi oko 170 miliona. Za nas je to mnogo, ali za svetski IT biznis ništa naročito.

  2. Da li su gospodin Vucic i Dacic svesni da ih mi izdrazavamo ceo njihov (ne)radni vek, da nemaju dana radnog staza i da ce zaraditi penziju od svog nerada koji mi placamo. Zar ih ne ponizava ova jadna, nekontrolisana, grcevita borba za opstanak na vlasti.

  3. Naravno da možeš platiti javni nastup nekoga, a naročito ovakvih čije je vreme odavno prošlo. On će se do kraja života boriti… Pa koliko on ima godina? Za par godina neče znati ni gde je bio.

  4. Cak ni mladi IT strucnjaci danas ne znaju ili ne haju ko je Vozniak. Stariji zanju da nije aktivan. Za koju populaciju treba da je on izborni mamac?

  5. …kakav smo mi poligon manipulacija, prevara, opšte hipokrizije, urođenih kompleksa i pohlepe, nekulture, nevaspitanja, nemaštine i neznanja…i to se tako kotrlja i ponavlja decenijama, samo se menjaju garniture, neko…35…neko…5…10…15…godina, jedan ringišpil sunovrata

  6. Evo Nislije u ponedeljak pocinju da sklapaju IPhone a od utorka ce ga postari donositi da bi PredCednik mogao da nas pita kako zivimo.

  7. Ове две српске геџе гледају усхићено у гуру Воцнијака.

  8. Sto se tice dolaska Vozniaka u Srbiju sve je po onom „Tresla se gora rodio se mis“ ?Sve u svemu naivno i bas smesno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.