Vučić sa Fidanom o bezbednosti

Ostavite komentar


  1. To su standardne bezbednosne procedure kad dolaze predsednici država u posete drugim državama…

  2. Svaka saradnja sa Turskom je dobra za nasu zemlju, jer konstantno unapredjenje saradnje sa drugim zemljama, govori o nama da smo jaka i stabilna zemlja, koja je zaista na dobrom i pravom putu.

  3. migrantska kriza, uz rastuće terorističke pretnje, bezbednosni izazovi sa kojima se suočavaju i Srbija i Turska.

  4. Da li bas SVAKO propagandno obavestenje predsednikove pres sluzbe mora da bude i OBJAVLJENO! Da li mi treba da vidimo Vucicevu sliku bar TRI puta dnevno bez ikakvog smislenog razloga?

  5. Naravno da treba sa Turskom razgovarati i saradjivati na tu temu , pa tamo je trenutno 2.000.000 izbeglih lica.

  6. Valjda bi vest bila da se video sa predsednikom Erdoganom.
    Bolesno. Sutra će svratitit nekog ko je u prolazu autoputem samo da bi press služba mohla da izda saopštenje.
    Ali zar i vi morate svako saopštenje da objavite?

  7. Vucic neumorno radi na poboljsanju odnosa sa susedima i zemljama regiona. Dosli su na red i Turci.

  8. baka

    07. avgust 2017.

    Da li bas SVAKO propagandno obavestenje predsednikove pres sluzbe mora da bude i OBJAVLJENO! Da li mi treba da vidimo Vucicevu sliku bar TRI puta dnevno bez ikakvog smislenog razloga?
    Ako ti smeta nemoj da gledas, citas i komentarises vesti vec heklaj sal za unuka.

  9. @Janko,TRK DO Profesora GEOGRAFIJE,makar ii do,,ministram,,po,,izboru, geogafičara, DA PONIŠTI OCENU ZBOG,SUSEDNE ZEMLJE TURSKE,ILi da se naviknem na,,prosečno ,,znanje,, sendvićara ujedinjenih,pa makar i bilo Koji red O,,,,spsitelju,, SrBskog naroda,,al ZAMALO..Lukav onaj Bizmis ,agencijakih,,uposlenika,, kao podrška,, ,,liderovoj,platformi,.za ,,siću, do 80000 NETO.IZ JZAJEDNIČKOG,,ĆUPA,,GDE STE fiskalni,,aavetnici,,.DALI I OVO SPADA U NEOPHODNE FISKALNE KONSOLIDACIJE,IZ KOJE STE I VI UNAPRED IZUZETI,,.DA ,,STRUČNO,,I PLATEŽNO,PODIŽETE PROSEČNI ,L.D. PO,,SAPŠTENJIMA,,..

  10. Al““ se ovaj loži na špijune… Ovog treba da prime Bata Santos ili Stefanović, ne predsednik

  11. Da li iko posecuje vase elektronsko izdanje osim botina ? Gospodo, to pocinje toliko da zaudara da ce vam biti potrebno prilicno vremena da izluftirate taj prostor. Ako se luftiranje ikada bude obavilo, razume se. Nasu @ baku srdacno pozdravljam i ljubim joj ruku pametnu. Eto, nesto drugacije. I to se postuje , zar ne ?

  12. OVO JE OZBILJNO USAVRSAVANJE DIKTATURE.NAJCESCE PUTUJE U ZEMLJE,GDE,GDE SU DIKTATORI I GDE NEMA SLOBODE MEDIJA.POCELA PRIPREMA ZA BEOGRADSKE IZBORE.
    ps.raduje me sto i obozavaoci AV citaju Danas,malo ce se prosvetliti.

  13. Zа Србију је важно да одржава и учвршћује добре односе са свим земљама посебно земљама региона.

  14. Проблем миграната је проблем који мучи и Србију и Турску јер се налазе на рути мигрантског таласа па је добро што су Вучић и Фидан о томе отворено разговарали.

  15. I narod je saglasan da sastanak predstavlja važan korak u jačanju bilateralne saradnje, u cilju jacanja prijateljstva

  16. I narod je saglasan da sastanak predstavlja važan korak u jačanju bilateralne saradnje

  17. Srbija i Turska su na trazintom putu migranata, treba imati sastanke i dijaloge zbog terorizma i same migaratske krize. Vucic kao presednik Srbije koristi priliku da pozove Turske investitore i biznismene da dodju u Srbiju sto je jako dobro za sve nas. To sto dolazi Turski presednik i mnogi ostali presednici je plus za Srbiju ka njenom putu ka EU.

  18. U nasem je interesu da sada kada Turska postajee ne samo Evropska vec i svetska sila ostvarimo najbolju mogucu saradnju…..ocekuje se i poseta predsednika Erdogana sa investitorima….Srbiju cekaju bolji dani.

  19. Tacno je da sa Turcimo imamo tesku i bolnu proslost, ali to ne znaci da treba imati i takvu buducnost, sa svima treba izgladiti odnose, treba svima oprostiti, ali neke stvari uvek imati na umu i ne zaboraviti ih, nikada.

  20. Da se Srbija ne brine sebicno samo o svojim gradjanima dokazala je kroz migrantsku krizu, svojom humanoscu je prodrmala svet, a to je prodrmalo i druge velike celnike da se probude , danas se sedi za stolom i otvoreno prica o svim problemima kao i njihovim resenjima. potrebno je da se mnogi ukljuce u to , ne samo da Srbija ima za cilj ocuvanje stabilnosti i mira vec i druge drzave . Sve pohvale za ovaj sastanak

  21. Turska davno nije ona zemlja koju naši roditelji pamte po sindikalnim putovanjima u Istambul, kada su se tamo kupovale bunde, kožne jakne i alva. To je zemlja sa jakom industrijom koja proizvodi kvalitetne proizvode u svim granama industrije. Kao takva može nam poslužiti kao primer kako se od zanatskih radionica prave industrijski giganti. To je i zemlja sa jakim odbrambenim sektorom, sa kojim trebamo imati dobre odnose, jer nam je zajednički cilj mir i prosperitet na ovim prostorima.

  22. Poseta Hakana Fidata nasoj zemlji je rutinska poseta pred Erdoganov dolazak mora da se proveri svaka sitnica koja ima veze sa bezbednoscu predsednika Turske.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.