Vučić sa Hanom: Sačuvati mir na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Naravno da je potrebno sačuvati mir, nego mene interesuje šta će uraditi Han ili Mogerini tj kako će zaustaviti albansko ludilo?

  2. Srbija je uvek bila odgovorna i ozbiljna i stremila ka mirnom i bezbolnom rešenju koje bi bilo najbolje za obe strane, ali nikada nije imala adekvatan odgovor na drugoj strani. Jezik dugih cevi je jedini kojim Albanci umeju da „pregovaraju“. Pritisci i ucene, sve na silu. A nama je apsolutni prioritet da se sačuvaju mir i stabilnost.

  3. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa evropskim komesarom za susedsku politiku i pregovore o proširenju Johanesom Hanom o situaciji na Kosovu i Metohiji.

  4. Zalaganje Srbije za ocuvanjem mira i bezbednosti ovaj put u celom regionu, jer situacija je krajnje teska i pretnja je miru i bezbednosti u velikoj meri, Srbiji je potrebna pomoc vecih sila kako bi svi zajednickim snagama se uzdigli iznad loseg stanja do kog su nas sve doveli Pristinski politicari.

  5. Bas iz razloga sto Srbija vodi odgovornu politiku, sto se zalaze za stabilnost i mir nije doslo do nekih sukoba, ne daj boze oruzanih! Ali treba neko da otvori oci i albancima i da im kaze da to sto rade nije u redu.

  6. Srbija se po ko zna koji put suocava sa velikim problemom. Iako se mi zalazemo za mir i stabilnost,druga strana apsolutno radi sve suprotno. Ne EU je da konacno stane na stranu razuma.

  7. Predsednik Vučić je obavestio Hana da se Srbija uvek ponaša ozbiljno i odgovorno, ali je ukazao na to da je izložena snažnim provokacijama suprotne strane koja čini sve suprotno

  8. Srbija sve čini da sačuva mir uregionu. Na žalost sasvojim postupcima dokazuje da nije za mirno rešavanje problema.

  9. Srbija dijalogom pokusava da sacuva mir i resi veciti problem Kosova, ali druga strana ne zeli da sve prodje mirno i bez incidenata, vec sve rade kako bi nas provocirali!

  10. Priština nije sportski prihvatila poraz koji su doživeli u Dubaiju. Evo kako nam vraćaju, terorišu naš narod na KiM i ugrožavaju im ostanak i opstanak.

  11. Значи да и господин Хан није оштро критиковао Приштину? Не видим да јесте?

  12. Nadam se da ce razgovor sa Hanom uroditi plodom i da mozemo ocekivati podrsku u ovoj kriznoj situaciji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.