Vučić sa Palmerom i Rikerom: Srbija spremna za dijalog čim se ukinu takse

Ostavite komentar


  1. Aleksandre Vučiću, o kom dijalogu, podeli i razgraničenju ti pričaš??? Koje si nam to, pojmove uveo u srpski rečnik? Druže, Kosovo je Srpsko i ne damo ni pedalj šiptarima!!! Kakav sever, kakav jug da li si ti nirmalan? Jesu li zato naši preci ginuli na Kosovu polju da bi ti poklanjao albancima da mogu da prave Veliku Albaniju? Jesu majke ’99 gubile sinove na Košarama i Kosovu da bi ti sad pričao o dijalogu? Druže, poklanjaj svoje kuće, stanove i lokale. A Srbiju i Kosovo nećeš nikome, u to budi siguran!!

    1. A gde zivis ti? Sigurno ne u Kosovo! Dolazi malo da se smiris i popijes Makijato, ja palcam.

  2. Brejking njuz: za mir na Balkanu su vazni mir i stabilnos!!!!!!!!!!!!!!Revolucionarna novost! Prvi put ikada! Izjavili su ovi bleferi, lencine i hohstapleri, kradljivci dana i para , bogu i narod! Fuj! Sikter, furdo , olosu ljudski!

  3. U svakom od ovih razgovora pitanje Kosova je od sustinskog znacaja sto i sam predsednik potencira, kako bi to pitanje bilo reseno sto je pre moguce

  4. Preko su potrebna konstruktivna rešenja koja bez kompromisa ne mogu delovati radi ostvarenja bolje budućnosti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.