Vučić sa poslanicima Bundestaga: Srbija posvećena dijalogu

Ostavite komentar


  1. Pronađite zagonetnu ličnost:
    – na slici su četvorica u odelima
    – jedan od njih je mutant

  2. Jel’ AV stvarno misli da će Upravni odbor VW slušati preporuke iz Bundestaga, umesto svoje poslovne analize? Pa nije to Srbija, čoveče!

  3. Srbija je oduvek stitila u stitice i dalje svoje interese, borili smo se hrabro u Berlinu i nismo odustajali od svoga stava. Postoji jos drugi datum za razgovor, valjda ce do tada Pristina ukapirati da mora da spusti takse.

  4. Predsednik ponosno predstavlja našu zemlju koja čistog obraza i može da se pojavi bilo gde, za razliku od prištinskih političara.

  5. Mi jesmo posvećeni,a njima vreme curi,a zavise od nas.Pa nek razmisle svi malo.

  6. Srbija zeli da se dijalog sto pre nastavi,ali neophodno je i druga strana da podrzi i uradi sto je odavno trebalo,da ukine takse.

  7. Bravo, odlican komentar! Mislim da ce sve ovo, bas zbog njih da se zavrsi u nasu korist.

    1. Ja sam dramaticno posvece, ja sam najbolji , ja se pitam jedini u Srbiji, ja odlucujem, ja se ponasam odgovorno, a vi gradjani mozete da prihvatite to NESTO, ili ne peihvatite ali posle JA nesnosim odgovornost, pa i deca vide da Amerika i Mekelova NAJ LICI PRIJATELJ VUCICA), koje crne takse, koja zajednica opstina, sledi egzodus naseg naroda

  8. Svi smo u stresu oko ovog pitanja, pogotovo oni koji žive na Kosovu, ne mora Evropa na to nikog da podseća, samo neka se više zauzme, za ukidanje taksi!

  9. Dijalog je jedini put iznalazenju kvalitetnog resenja za Kosovo ali Pristina mora prvo ukinuti takse!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.