Vučić sa Putinom o daljem političkom pravcu

Kakav doček očekuje srpskog predsednika prilikom skore posete Kremlju u svetlu afere "ruski špijun"

Ostavite komentar


  1. Srbija i Rusija uvek prijatelji i uvek odlična saradnja po svim važnim pitanjima za politiku Srbije.

  2. Treba i dalje održavati dobre odnose sa Rusijom a ne da afere ruše naše dobre prijateljske, političke i ekonomske odnose.

  3. Zbog toga, on veruje da će, pored odnosa Srbije i Rusije, jedna od ključnih tema na sastanku biti i pitanje Republike Srpske, nakon poslednjih dešavanja koja su se tamo odigrala.

  4. Sta proklamovana (lazna) srpska neutralnosti,izmisljena samo za domacu upotrebu, sakriva?
    Treba da zamaskira UKLJUCIVANJE srpske politicke elite u Putinove planove za destabilizaciju Balkana i EU.

  5. Unapredjenje odnoss mora da se nastavi jer saradnja izmedju ove dve zemlje mora da bude na visini priljatejstva zauvek.

  6. Samo napred dva dobra priljatelja o novim saradnjama i uspesima u politickom napretku. To je doprinela samo zdrava i uspesna plitika.

  7. Moraju se olizati džajca za zajeb oko provaljenog ruskog špijuna koji deli pare po srbiji našem crvenom komunoradikalskomafijaškom šljamu.

  8. Odnose Srbije I Rusije ne moze da urusi jedna afera,moze samo da skrene paznju da do toga vise ne dodje

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.