Vučić sa rudarima u Kostolcu: Ovog trenutka svi u Srbiji imaju struju

Ostavite komentar


  1. Smeo bih se kladiti, da će i u Kostolcu uskoro nešto poći kako ne treba. Gde ovaj prođe tu trava ne raste. Izbaksuzira sve , gde god se pojavi. A da svi imaju struju – ne bih rekao. Kako je u nekim selima oko Ivanjice????

  2. Ovako nešto svet još nije video, (niti čuo), a mi imamo privilegiju da GA vidimo ( u čujemo svaki dan: ON je toliko neumoran u obmanjivanju ljudi, ali i samog sebe, da to izgleda prosto neverovatno! Gde je granica?

  3. A ne rekoste da je odneo rudarima kolaca.Pa I Marija Antoaneta je umesto hleba preporucivala kolace, a Dragisa Cvetkovic je za izbore peko vola I delio grejanu rakiju, pa ce mozda I ovaj licemer to uraditi

  4. „Vučić je najavio da će novi blok B3 snage 350 megavata, čija gradnja je u toku, biti završen za godinu i po dana i proizvoditi između 4.000 i 5.000 megavat sati dnevno.“

    Kad snagu bloka pomnozite sa 24 sata dobijete koliko blok isporucuje elektricne energije dnevno. Ili u konkretnom slucaju 350 x 24 = 8400 megavat sati. Kod gospodina sveznajuceg pravnika je to duplo manje. I eto ako je on dogovarao taj blok ko zna sta je placeno, a sta cemo dobiti. E moja Srbijo….

  5. PS. Milorad Grčić,

    Rođen je 14. novembra 1970. godine.

    Navodi da je po zanimanju ekonomista. O svom obrazovanju Grčić je za “Blic” kazao da je 1990. upisao jedan fakultet na Beogradskom univerzitetu, ali da ga je “zanemario zbog rata i sankcija”, te da se konačno ispisao 2005. Tada je, tvrdi on, upisao Fabus – Fakultet za uslužni menadžment na Univerzitetu “Educons” u Sremskoj Kamenici. „Moje obrazovanje nije sporno – zaključio je Grčić.“ Blic je pisao da je Grčić svojevremeno bio vlasnik kafića i pečenjare “Fantazija”, „po čemu je u Obrenovcu naročito poznat“. (Blic, 24.12.2012. godine) Na osnovu Zakona o dostupnosti informacija od javnog značaja Istinomeru je 30. marta 2016. godine sa Univeziteta Educons odgovoreno da je Grčić školske 2005/2006. godine upisan na Fakultet za uslužni biznis u Sremskoj Kamenici. „Imenovani je dana 02.04.2012. godine završio osnovne studije na Fakultetu, odbranom diplomskog rada sa nazivom ‘Promocija kao instrument marketing strategije’. Obzirom da je Pravilnikom o kancelarijskom i arhivskom poslovanju Fakulteta za uslužni biznis definisano da se završni, diplomski, seminarski i pristupni radovi studenta čuvaju dve (2) godine, nismo u mogućnosti da vam dostavimo primerak diplomskog rada Milorada Grčića“, navodi se u odgovoru Univeziteta Educons.

  6. U redu je sto ih je obisao. Medjutim, pitanje njemu je dokle ce vise da iritira i te rudare i gradjane makar sa malo mozga i daje “ statisticke” izjave i pametuje a u stvari vise i ne zna sta baljezga. On je veoma bolesna osoba a na celu je ove, nazalost nikada drzave u raspadu.

  7. Dok je predsednik Vučić na vlasti mi nećemo imati energetsku krizu ili sam sigurna da je nećemo osetiti kao ostali delovi Evrope .

  8. Kao rezultat ogromne brige i odgovornosti za svoj narod,predsednik je čak i dan svoje krsne slave proveo radno. Šta reći osim veliko hvala na svom požrtvovanju.

  9. Uvek sa svojim građanima i uvek spreman da rešava njihove probleme. Država je obezbedila dovoljno energenata i ne moramo ds brinemo dok energetska kriza vlada u celom svetu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.