Vučić sa Si Đipingom u Davosu

Moguć susret Vučića i Plenkovića u Davosu

Ostavite komentar


  1. Ovaj ne moze da se odvoji od luzera.Bajden napusta belu kucu za dva dana a Vucic hoce uporno da mu se uluze. Zasto se ne sastane sa nekim iz Trumpovog tima. Verovatno ga ignorisu jer je bio "pametan".

  2. Na listi ucesnika koju objavljuje ciriski dnevnik Neue Zirische Zeitung, Vucic Aleksandra medju zvanicnicima u Davosu nema ni u tragovima. Tako da ce on i ove godine sa uplacenom kotizacijom da zvrji tamo kao posmatrac iz publike i da moli po hodnicima ko ce da se slika sa njim kao i prethodnih godina. Toliko istine radi.

  3. Ovaj nas preko vikenda izšamara, a onda nastavi da Skita, jalovo, za narodne pare

  4. Ja sam učio u osnovnoj školi da je predratna (kraljevska) vlast davala koncesije stranim kompanijama da koriste naša rudna bogatstva (naročito su bili apostrofirani Bor I Majdanpek) I da narod od toga nije imao nikakve koristi, osim što je bio jeftina radna snaga. Sadašnj vlastodržac ( neodoljivo podseća na Luja XIV), iako nije kralj koristi svoja kraljevska ovlašćenja I MOLI Kineze da uzmu po svoje Bor I Majdanpek! Vreme je za novog Waltera…

  5. Ја никако да укапирам, јес ја сам мало под ручном, јел се и са ким састао Вучић? Текст је све у будућем времену а састанци са особама из прошчости или ти бившем времену.

  6. Morali ste da postavite prošlogodišnju fotografiju, jer Vučić ove godine nije ni pozvan u Davos. Otišao je samoinicijativno da presretne Si Đinpinga u holu hotela i da to njegov lični fotograf ozvaniči, da bi mogao da kaže da se sa njim susreo u Davosu i to je sve.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.