Vučić: Da li bi u nekoj drugoj stranci sem SNS opstao Đukanović

Šta je predsednik Srbije i lider SNS ispričao gostujući na TV K1 o naprednjacima

Ostavite komentar


  1. Divan, skroman, duševan. Čoveče, ovo više ni za crvenu i sendvič ne možeš nikome prodati. Bolje se makni sam, jer će svaki drugi način mnogo boleti.

  2. Od celog Intervjua ne znam da li je jednu jedinu rečenicu rekao a da nije laž. Prezire ljude koji demonstriraju, ali ne iz uverenja. Pa oni na sve svoje skupove dovlače ljude pod pretnjom otkaza. On čovek prezire i svoje demonstrante, a naročito svoje ljude koje je postavio na vlast. Osim Malog. On ih sve ima u šaci. Njega se boji.

  3. Sve je to uredu, ali da zaboravljate koliko ljudi moraju da napuste svoja ognjišta zato što ste nekom obećali da otvorite rudnik Jadar. Nema cena koja može da zameni patnju ljudi. MIliardu koju spominjete nije ni delić od onoga što bi se uništio jedan divan možda i naj lepši deo Srbije, razmislite malo jer Zorana kaže da neppostoji nikakav dokumenat na obavezu Srbije prema Rio TINTO, to je njihov rizik, niko ih nije zvao da riskaju po Srbiju. Plodna zemlja se nemože nikakvom parom otplatiti

  4. Djuka je samo sebi pronašao mesto u stranci i glumi za opšte dobro stranke ,,demokratičnost,,u robovlasničkoj hijerarhiji…

  5. Vucicu stari folirantu,i manipulatoru pa ti si i rekao Djuki sta moze da govori,a sta ne…pa da ti toboze glumi opoziciju kao tvoj ucitelj Seselj Milosevicu…narod nije ni lud,a ni glup i narod te zna kao zlu paru.

  6. Predsednik ne zeli da komentarise svoj odlazak sa cela SNS pre izbora, jer bi to ugrozilo buducnost Srbije. Neverovatan nivo samozaljubljenosti. „Mene je dragi Bog poslao da spasem ovaj narod i ako se ja povucem, to bi bio cin izdaje i narod bi opet upao u bedu. Ne pada mi na pamet da to uradim, ucinicu sve za svoj narod“

  7. Đuka Moler postoji u svim strankama. To je čovek zadužen da rusofilima daje nadu da je veliki vođa još uvek za Istok iako se javno dodvorava zapadu. Sve stranke imaju takve beskičmenjake koji govore šta im gazda kaže da bi održali „catch all“ strategiju stranke.

  8. Sramota …transformacija od ljutog protivnika NATO pakta pa do ljubimca Merkelove cije govore slusa I uci Nemacki .Covek koji nas je zavadio sa Nato paktom pa je kasnije finansirao kampanju Klintonove Bler mu je bio savetnik. Sto se Kosova I Metohije tamo gde je stao Tadic on je nastavio ….on je uveo nase pripadnike sudstva I policije u sastav Tacijevr vlasti na Kosovu ..Covece skloni se uradio si previse zla za Srpski narod.

  9. Kaže ne bi se ponovo bio premijer. Rekao je i da se nikad ne bi kandidovao za predsednika, pa, jel bilo tako? Mada pre puca na to da promeni ustav i ustanovi doživotno predsednikovanje. On se više i ne trudi da smisleno laže. Zna da misleće ne može, a njegove toliko podcenjuje da zna da će otvorenih ustiju upitu svaku njegovu budalaštinu.

  10. Nikada nisam mogao da razumem političare,jedan drugog nazivaju lopovima a niko ne ide u zatvor,ipak nastavljaju sa saradnjom…ko normalan ovo može više da sluša..

  11. Citam ove komentare koje se odnose na Vucica,I vecina je negativne,pa se pitam kada trazite da ode,zasto nekazete a ko treba da dodje. Zasto ste nestrpjivi toliko pa nemozete da sacekate izbore. Samo se pitam sta ce te reci kad Vucic ostane jos 5god.predsednik? Mislim da ce Vam onda narod biti lud. Sumnjam u SVE ove negativne komentare da dolaze od gubitnicke opozicije zbog poena.

  12. ,,Dirljiv“ razgovor dva prijatelja. Doduše njena želja za prijatelstvom je veća,jer je njegova moć veća. Mozda će nekad biti obratno. Nemoguće je ne primetiti da se međusobno paze..Ona mu postavlja pitanja koja mu odgovaraju, on čak ni na ta pitanja ne idgovor ili ne odgovori u potpunosti, ,ona ga na to ne podseti. Dirljiv razgovor dva prijatelja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.