Vučić sa Zelenskim i Ramom u Tirani: Imamo više predloga za tekst deklaracije

Ostavite komentar


  1. Zelenski je objavio fotografiju sa protesta sa zastavama Z od pre neki dan……. koliko nas vucic blamira.

  2. Opet idem da se šlepujem kod komšije Rame koji će kad god bude zgodno da mi zabije nož u ledja. Šta ću, veštiji je od mene i daleko ga više služe diplomatske veštine nego mene iskompleksiranog i trapavog.

  3. Majstore ti si potpuno nebitan , nikog ne interesuje tvoje misljenje , Ti odnosno Srbija nije deo EU ! misljenja sam da si ti tamo otisao nepozvan da prodas Zelenskom municiju i oruzje ako je verovati Ponosu !

  4. Ocekujem novu seriju nebuloza koje ce poteci od Vucica, a verujem da nisam usamljena u tone.

  5. Bas ce tebe da slusaju pa ce izmeniti tekst.Ti si tamo totalno nebitan.A kuci ces da pevas kako su svi tebe slusali a nisi ni geknuo.

  6. Evropski parlament je pokazao da 90% Evrope smatra Vucica i SNS drzavnim lopovima koji su pokrali izbornu volju gradjana Srbije. Gradjani Srbije sad i odmah ce pokazati da su sa Evropom, boljim zivotom.

  7. On došao da pravi biznis za svoju izvozno uvoznu bratiju.J.se njemu za Kosovo i Ukrrajinu.Shvatite već jednom da gleda svaki dan višta na vlasti dok se bogate on i njegovi pajtaši

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.