Vučić o Safeti Biševac: Učinila mi je uslugu

Ostavite komentar


  1. Ko je bolji ili gori,ide sud istorije.Ali,opet sad se nesto gradi za razliku od demokratskih dosovaca koji su samo krali i razvaljivali.Dali smo im 12 godina a oni su ih potrosili kao oni skakavci.Nikako da razumete,Vucic pobedjuje ne zato sto je dobar,vec pobedjuje na strahu da se oni propaliteti ne vrate.Ne morate objaviti,ne uklapa se u vasu koncepciju.

  2. Jadan pokušaj odbrane neargumentovanih gluposti ko je AV govori u najavi još većih gluposti i štete koju ovom narodu nanosi.

  3. Sledece nedelje ce sigurno gostovati na RTS-u a posle kod one na TV Prva pa tako u krug

  4. Time što je ovo obraćanje postalo rutina njegovog pojavljivanja odmah posle protesta, veštački stvara uzročno-posledičnu vezu između njega i protesta.
    Protesti su protiv televizija i ljudi iz bezbednosnih službi, a ako stvori privid da su protesti protiv njega, onda podiže svoje biračko telo da ga brani.

  5. Daca@ NE BRINI Daco, sto se tice objavljivanja kometara, list “Danas” samo vas bitove i objavljije. MOJ NECE OBJAVITI. Jer prethodnih 50 nije. A nikog nisam vredjao, ni verski ne po bilo kom osnovu. A sto se tice tvog kojentarao “zutima”. A ako malo bolje pogledas, videces da je tvoj dragi Vucic, BAS NJIMA OKRUZEN. Vesic, savetnica Suzana, Mali, Jelena Trivan…. I da ne nabrajam vise. To je skup SVIH lopva. Zutih, Plavih i Crvenih.. Malo bolje pogledaj i videces “sastvav Prve lige lopova”.

  6. „Daca2“-Za razliku od drugih botova,ja priznajem da sam bot.Bot moje drzave-SRBIJE.Ja sam svoju mladost proveo boreci se protiv Slobe,Seselja,Vucica….u nadi da ce doci bolji,posteniji,radniji….Odatle moje ogorcenje i razocarenje.Proglasi to za botovanje ili ne,ali na zalost to je tako sto moze da potvrdi cela moja generacija.Potrosili smo vreme i poverenje nase dece.A posle se pitamo-odakle Vucic.Eto,samo posteno pogledas istini u oci.

  7. Srbija je jedno veliko gradilište i svedoci smo koliko se Srbija razvija i gradi zahvaljujući Predsedniku Vučiću i Vladi Srbije. EXPO je za Srbiju ogroman uspeh i doneće velike benificije Srbiji i narodu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.