Vučić sa Samita Brdo-Brioni o zahtevu opozicije za izbore: Nepismeni Aleksić, pismeni Ćuta i Marinika koja će promeniti i osmu stranku

Ostavite komentar


  1. Србски народ од свог првог помена у прошлости под тим именом,није имао:већег,љигавијег,злобнијег,подлијег,безобзирнијег…непријатеља до садашњег вршиоца дужности председника.

  2. Ti ,ko si ti?Ti si jedna promenljiva kategorija.Jbt jogurt i parizer.Da nas kupis za to.Sikter more,nije ti Srbija ocevina.

  3. Ha ha ha . .a kod tebe intelektualne veličine…Mona ,Grcic,Drobnjak,bata GASA….MALI BRNABA….HA HA HA

  4. Vučiću,
    Vraćaj nam cenzus za ulazak u skupštinu kao što je bio 5%.
    Za predizborne koalicije povećati…

  5. Tragično je da se nepismeni i neartikulisani radikal koji je služio za nošenje gajbi s pivom i kleberenje na Šešeljeve primitivne izjave, postao diktator a ne stalni gost u Lazi ili Kovinu…

  6. A. VUCICU NEBRINI TI KO CE I KAKO UBUDUĆE RADITI SAMO TEBE DA SMENIMO POBEDOM NA IZBORE I OSTAVIMO SE RUSA.. KINEZA I INDIJE. I IDEMO KA ZAPADU POPUT BRAĆE GRKA…. ZBOGOM

  7. Sramota kako predsednik omalovažava lidere opozicije. Očigledno mu fali domaćeg vaspitanja. Ali je zato išao na dopunske časove kod Šešelja. I Milošević je mislio da je nepobediv, pa je došao 5. oktobar…

  8. Čim se vratiš u Bgd odmah obavesti naciju o tome šta ima u rebalansa, koje pare za nacionalni stadion, koje pare za Expo i ostalo što se tebi lično svidja, da vidi nacija da su pare za penzije, inovativne lekove i majke sića prema onom što su tvoji apetiti na račun gradjana.

  9. Za razliku od tebe oni su nesto radili u zivotu a ti si zlo koje se samo bavi lazima prevarama i .kriminalom tvoja dela su SAVAMALA JOVANJICA NAPLATNA RAMPA DOLJEVAC POKOJNI OLIVER IVANOVIC TO SU TVOJI NAJVECI REZULTATI KAKO SI DOSAO NA VLAST

  10. Miloš Obrenović je bio nepismen a vidim da ga baš voli. Takve smo vladare mi Srbi obažavali. Zato smo ostali zatucani pa nama i dalje vladaju obični radikalni uličari.

  11. Ajde skupi svoje krpice i briši. Ponašaš se ko razmaženo derište. Vreme je da te neko nauči pameti.

  12. Pecenjar, keramicar, konobar, Cicin sofer, kondukter, kelner, autolimar…..
    +
    dr Sapic, dr Mali, dr J. Tabakovic, dr J. Trivan, dr N. Stefanovic…..

  13. А код тебе у странци све „интелектуалци“причаш глупости радикали пропали.!!!

  14. Jel ovo izjava istog onog čoveka koji je rekao da njegov voljeni ministar ne mora da ima fakultet da bi bio ministar? Jel ovo izjava predsednika svih građana Srbije? Ne verujem. Ovo je ipak izjavio neki primitivac sa diplomom.

  15. Ovo što ovaj govori i radi ne može više nikog iole prisebnog da uvredi. Ali ne mogu da verujem da „Danas“ gotovo svaki tekst počinje sa slikom AVA. Pa ne moramo više ni da čitamo taj list, koji očigledno više nije nikakav svetionik medijske slobode. Ima i mnogo bolje lektire.

  16. Кад ћеш разговарати у својој држави са политичким противницима а не из туђе земље сиктати на свој народ.

  17. Ma da,opozicija je bezveze. Za tebe ce glasamo. Sta ,to je sve isto. Jel opet ta fora? Isto kao i zene sto su sve ku… Pa nije bas tako!

  18. Kakvo ne vaspitanje i bezobrazluk.Jedino za Zadrugu je dobar.Vidimo dokle su nas pismeni doterali.Da prežicljavamo sa parizerom i jogurtom i to na popustu.Kako bi i znao kad nikad ništa nije radio,nema iskusva.“Ko položi vozački ispit,ne znači da zna da vozi.Naučiće tek kroz praksu“

  19. Ovaj je zreo za zatvor, optužba genocid nad sopstvenim narodom, ali od od svoje sujete to ne shvata i ne vidi, žalosno.

  20. Vi ovog lika „demokracijom“ i „pismenima“ nikad nećete skinuti s vlasti. Ne jer ne valja. Ne valja. Nego jer vas je spustio na svoju razinu, a onda lupa iskustvom.

  21. Vučić je možda mnogo toga ali sigurno nije nepismen i neartikulisan. Hajde da ga menjamo na izborima, možda Marinikom, Ćutim, Milivojevićem, Boškićem, Lutovcem, Vukom… Mene bi bilo sramota da kao Srbin, građanin Srbije, imam nekoga od ovih kao svog predstavnika. Među ovim šetačima ima još mnogo takvih ali bilo previše da se svi pobroje.

  22. …mentalno zdravlke predsednika Srbije za nas kao mentalno zdravlje ptedsednika Burundija. Bitnije je jer odlučuje o našim životima. A ja sam zabrinut za njegovo zdravlje, jer mi izgleda da nije dobro, a potrebno je da odlučuje o teškim pitanjima, pa se plašim loših odluka zbog kojih bi moglo da bude posledica po sve nas.

  23. Svo zlo i prostakluk u Srbiji,potiče od njega i Šešelja.Ući će u istoriju,kao siledžija i primitivac,ratni huškač,koji je upropastio Srbiji,uništio moral u narodu i nametnuo prostakluk i nasilje.

  24. To što je rekao vučić rekao da jesu za ove koje je pomenuo, trebalo proveriti, kao što je NEOPHODNO proveriti kriminalni dosije, kriminalnu prošlost i sadašnjost, računa njegove i svih članova njegove porodice u prijatelja…, i eto istine.
    Naravno, te šprovere naše „službe“ neće i ne mogu da urade, nego strane. Kao špto su otkrile belivuka i ostali vučićev saradnički ološ.

  25. A ti si kao pismen? A onaj parizer što nudiš, kupi ga za sviju poridicu, jer to više ne jedu ni psi

  26. Zato sto vredjas svoj narod, zato sto nas ponizavas, vices na nas, pravis budalama, e zato ces izgubiti na izborima

  27. Svetozar
    Sramota te Cute, Lutovca, Aleksica i ostalih, ali te nije sramota Tome Mone, Grcica, Kebare, Vesica, Maloga, Brnabe, Stefanovica, i ostalih genijalaca na vlasti ?!?!?!? E pa vidis, mene sramota tebe zbog ovoga. Ajde, vreme je za parizer.

  28. Tupadzija druge naziva svakojako.
    A sam ne sme da se pogleda u ogledalo.
    Jesu ovi dno ali Ovaj je sljam.

  29. A koliko si ti stranaka promenio?
    Nijednu, radikal je radikal, čak i kada se drukčije predstavlja.

  30. da se preispita njegov biznis i da odgovara za sve što je muvao od doktorata itd .i za kršenje ustava i kazniti ga za sve što je njegova stranka na čelu snjim uništila Srbiju.Za primer ako hoćemo državu u kojoj vlada pravo i pravda

  31. Dragi moj narode….vecina komentara je tacna i na mestu…o njegovom prostakluku,ne treba trositi reci…bez dodele 5-e frekvencije slobodnim medijima,najmanje 6 meseci pre izbora,nikada ih nećemo skinuti sa trona..! 2/3 Srbije je u medijskom mraku u kome oni vrsljaju…i naravno,ukidanje iste stvari pinku i hepiju…! Do tog ispunjenja,ne izborima ..! A njemu sa ovakvim uslovima upravo to i odgovara…! Stop izbori do svitanja, otvaranja očiju poštenom,neoopredeljenom narodu…!

  32. Gospodine, problem je u tome što se jedna vrhuška u vlasti i oko vlasti enormno obogatila i što so obezbedili praunuke. Što su nesposobni a podobni sa kupljenim diomama uništili državu. Da ste reagovali na diplomu Tomislava Nikolića i doktorate gluperda i bezičnih lopova, mi bismo vas podržali sada i zemlja nd bi ovako teško obolela. Sada treba vremena da se ovo društvo izleči, a to će ići teško. Iselite Nikolića iz državne vile koju mi plaćamo i dobićete hiljade glasača. Smete li to da uradite?

  33. U pravu je Vučić što se drži za Pismenog Nikolića Tome i Visoko vaspitanog Šešelja krmaka

  34. Opozicijo, džabe izbori ako nemate mnogo kontrolora jer oni rade šta hoće po izbornim jedinicama. A sobzirom da niste poceli da regrutujete ljude, nećete se spremiti ni za 6 meseci

  35. Sram vas sve bilo.Naš predsednik se trudi da uradi sve najbolje za narod,a vi ga pljujete! Nikada nismo imali BOLJeG PREDSEDNIKA!

  36. Nezapamćeno zlo isijava iz ovog čoveka. Kakav parizer, doneće punjene lignje kako je i navikao. Parizer če biti tu samo za kamere. Nego nešto mi se unervozio?

  37. Dragi Predsedniče, nemojte molim vas izbore u decembru. Loša karma. Bio jednom neki Čaušesku, bez opozicije, bez slobode medija, pa obećavao godinama i kule i gradove, a o parizeru i da ne govorimo, ali Rumuni, iako nisu bili „radi kavzi“, trpeli, trpeli trpeli pa…sad su EU. Daleko bilo, od svakoga!

  38. Braćo srblji da li je ovo normalno obraćanje jednog normalnog predsednika ili je ovo bulažnjenje jednog obolelog čoveka kome očigledno odavno treba stručna pomoć?

  39. Najavljeni edukativni performans sa javnim jedenjem „industrijskog parizera“ može uspeti samo ako Vođa pred kamerom pojede taj parizer direktno iz ruke nutricioniste (ili ministarke zdravlja).

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.