Hoće li Vučić večeras saopštiti narodu da je rekao “njet” pozivu Putina u Kazanj na Samit BRIKS?

Ostavite komentar


  1. Eh, sad, druga su vremena, ali će naš „vođa“ postupiti kao Tito!
    Vulke je tamo dovoljan, a još ako ga „pojača“ Markićem i Popovićem, puna kapa!
    Tek, ništa se neće desiti sa „ubrzanjem našeg napretka“ ka EU integracijama!

  2. Ni stida ni srama ni dostojanstva. Sve što je govorio protiv zapada i sve koje je nazivao njihovim plaćenicima, danas sam sprovodi u delo zarad podrške svojoj autokratskoj vlasti i izdaje sopstvenog naroda i Pravoslavlja.

  3. Srbiji je mesto u BRIKSu a ne u zlocinackoj organizaciji zvanu EU. Vucic treba da ide tamo ce biti Putin ,Si i mnogi drugi prijatelji Srbije. Ako ne ode bice jos jedan dokaz da je poslusnik zapada , da je Kosovo izdao, da mu stranci odredjuju sta da radi a ovo sto se ponekad sili je manipulacija u dogovoru sa zapadom. Danas, veceras mora da saopsti a sutra videce se.

  4. @šarlo
    Pa onom delu naroda koji je profašistički nastrojen i zato preferira BRIKS umesto EU, koji preferira tamničenje i prebijanje neistomišljenika umesto slobode govora, pravne države i prava pojedinca na sopstveni život.

  5. Nek kaze NE tom , uvede sankcije toj nekoj Rusiji i vrati sve te neke ruse koji su se razbakarili po nasoj Srbiji i nasem divnom Beogradu, nisu nam potrebni uopste!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.