Vučić: Samo jedan uslov

Ostavite komentar


  1. Lepo ste nas izvestili šta je Vučić rekao da je rekao. Nego šta je rekla Mogerini? Jel podsetila Vučića šta je potpisao u Briselu 2013.?

  2. Rekao sam da ne podnosim zamenu teza u kojoj ceo svet tobože priča o vozu, a voz niko od Albanaca ga nije ni video. Voz apsolutno ni jedan Albanac nije mogao ni da vidi, ni da čuje, ali su zato svi Srbi na severu Kosova mogli da vide 17 oklopnih vozila i duge cevi, ukazao je Vučić.
    Ono što ne didiš, to i ne postoji. Utvrđeno je da je grešku napravio skretničar.koji je kompletni idiot, pa je voz umesto za Sremsku, otišao za Kosovsku Mitrovicu. Nastavlja se potraga za kompletnim idiotom.

  3. Koji demagog majko moja, pošalje onaj isarani voz na Kosovo bez ikakve najave, a onda svi su drugi krivi, svi mrze Srbe , pa duge cevi , ali tu je On , to neće dozvoliti, po običaju – jeftina demagogija.

  4. Vucic je danas izjavio da je sa pregovaracima u Briselu dogovoreno "usmeno" o dugim cevima i uz to dodao da su oni dva puta potpisali "nesto". Zbog takvog, prvorazrednog politickog skandala i visegodisnjeg obmanjivanja gradjana Srbije on je u obavezi da podnese neopozivu ostavku na mesto Premijera Vlade. U civilizovanim zemljama za takvu vrstu neodgovornosti prema vlastitoj drzavi i visokom polozaju on bi odgovarao pred zakonom. Hvala vam na razumevanju i imajte u vidu da se vas sajt u poslednjih nekoliko sati veoma tesko moze dobiti cak i preko Google-a. Mislite o tome

  5. Pa dobro rođače ako misliš da ti ga" zavllače" zašto im dopuštaš da preko tebe ostvare sve svoje ciljeve.Nemoj više da im pomažeš u ostvarivanju nezavisnosti Kosova i metohije.

  6. Upad naoružanih albanskih specijalaca je nedopustivo i za svaku osudu. Ko god misli da krene oružjem na srpski narod, treba da mu bude jasno da će mu se oružjem odgvoriti!

  7. Eto kako se istorija menja. Doduse, vrlo brzo. Nismo morali zahvaljujuci Vucicu da cekamo 50 godina. Nece duge cevi i transportere na Kosovu? Fin neki covek. Nikada nije on nikoga gurao u rat i slao duge cevi. Ne. on je uvek bio za mrna resenja sukoba.

  8. Mogerini je pogresila adresu na koju upucuje apel, jer zna i sama koja strana je ovde za mir i stabilnost i ko je posvecen ocuvanju istog jer ima interes da se on ne narusava, dok je isto sasvim jasno kome odgovara izazivanje haosa i nemira.

  9. Kako bre nisu videli kada su mediji u Srbiji promovisali taj voz i događaj kao nešto od izuzetnog značaja za Srbe na Kosovu, pa prikazivali kako je lepo oslikan svetinjama e da im pokažemo da ne mogu u UNESCO, pa onda kako im upućujemo poruku "Kosovo je Srbija" na svim jezicima, a oni eto to videli na TV.Koliko je naše to da je "Kosovo Srbija" , oni smatraju isto toliko da nije pa kada se već nadmećemo u tome eto i oni reagovaše.Mislim da su bili spremni da zastave voz na administrativnoj liniji ali da baš pucaju ne verujem.A ako naš predsednik kaže da su Albanci planirali da u tu subotu otpočnu rat zbog voza pa što smo im slali povod.U svakom slučaju, moraće se delovati sa hladnijim i pametnijim umesto usijanim i praznim glavama u kojima malo šta osim jeftinog patriotizma ima.Uostalom, ako Priština može da ne dozvoli dolazak predsednika Srbije, kako je neko računao da će pustiti voz sa takvim parolama, ako ne priznajemo te prištinske organe ili kako god to što je Priština kako to da od njih tražimo odobrenje za dolazak ministara i šefa vladine kancelarije, nije li to jedan vid priznanja njih kao nekoga ko ima vlast tamo.

  10. Srbija treba da postavi sebi granice i da se cvrsto drzi njih.Zaista je tolerantno sa strane Srbije sto ima samo jedan uslov sasvim jednostavan i razumljiv.

  11. Ови "жути" ботови су комплетни залуђеници.
    Још увек се куну у Тадића, Шутановца, Јеремића…, а додали су и "заштитника".
    Освестите се, није ово 2008. него 2017. година.
    Не важи више ни XP.
    Сада је Windows 10.
    Промените нешто: у кући, себи, ваља се!

  12. AV je "oboleo" od iste bolesti koju je imao i Slobodan Milosevic na kraju svoje autokratske vladavine, a koju narod definise kao upozorenje /kletvu/: "Dabogda se osilio". Slicno se ponasa i predsednik Nikolic u razgovoru sa ambasadorom SAD gospodinom Skotom.Nista nisu bolji ni Vucicevi klonovi,
    /Vulin, Stefanovic, Gojkovic, Mihajlovic…/ ali ni Ivica Dacic. Kakva ce biti terapija?

  13. @Slobodan Ćuk. Od koga i od kada imenujete,,žute,, botove,sa takim,,znanjem, a daJOŠ NEZNATE,,Ko je u ime Srbije,,potpisao KUMANOVSKI SPORARAZUM,,, I u čijem Je ,,MANJINSKOM,,SASTAVU,, BIO I OVAJ,,PROKLAMATOR,, , MIRA, I ,,SIGUROSTI,, ZA ZEMLJU I,,OKRUŽENJE,,.Izgleda da Je PRAVIM SNS Botovima Glavna ,,Karakterisika,,,, SLABO Pamćenje,I JOŠ Slabije ZNANJE.Po difoltu.,,potpisnik ove,, briljantne,, solucije,, trenutno,,piše,,memoare,, u ,,miru,,svog,neprepoznatljivog,,,patriJotizma. ,posle onog,,slavnog od blady Meri,. koji još Tasovac NIJE obrazložio iz kog je to,,čupa,, plaćeno,.Malo drugačije,,enciklopedije,, osim,,specijalno forsirane Informerske,, bića vam korisnije., pa se na vreme preorijentišite,, za svaki slučaj,

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.