Vučić samo na rečima zaoštrio odnose sa Zapadom

Diplomate o reakciji predsednika Srbije na saopštenje Kvinte o izborima na Kosovu

Ostavite komentar


  1. bas smo se ,naostrili,, i sve im u brk rekli..nego srecom nemaju brkove..igrarije oko kosova su ocite jer tu drze nas strah od pojma nemam cega..pregovori ocito stali ..ceka se godisnji i da Merkelova ode..ali i dalje tabanomo pesice u Eu..jedino ova nasa deca pametna odose da ne slusaju ove politicke bizgove kako ce nam biti sve bolje ..i tako 30 godina..a na madzarskoj granici cekam kao luda Mara po 5 sati da udjem a po 2 sata da izadjem iz drzave..mi smo zarobljenici sa povecim zatvorom u kome cak i demokratija vlada..mozes otici kud hoces ako neko hoce da te primi..samo zato sto zivis na ovim prostorima nacionalne mrznje korupcije lazi..nepotizma..

  2. Ne postoje nasi stalni prijatelji i nasi stalni neprijatelji, postoje samo nasi stalni interesi.

Ostavite komentar


Politika

ZLF: Tražićemo da se sastanemo sa Šolcom 9

ZLF: Tražićemo da se sastanemo sa Šolcom

Iz Zeleno-levog fronta saopštil isu da će zajedno sa kolegama iz opozicije tražiti sastanak sa kancelarom Olafom Šolcom u toku njegove posete Srbiji, kako bi mu preneli argumente protiv iskopavanja litijuma u Srbiji, ali i "razgovarali o evropskim integracijama, nedostatku vladavine prava i situaciji nakon izborne krađe koju je Vučić usavršio".

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.