Vučić: Samo se magarac ne menja

Ostavite komentar


    1. Ma u pravu je. Mi smo magarci! Samo se mi ne menjamo, a oni se prilagođavaju. Dozvoljavamo da ista ekipa propasti i krade ovu zemlju zadnjih 30 i kusur godina. Mislite o tome.

  1. To je isti onaj koji je devedesetih godina rekao da će za jednog ubijenog Srbina biti ubijeno 100 muslimana.
    To je istina. Džaba mu pranje i pravdanje. Nismo svi budale kao članovi njegove partije i nismo zaboravili mnoge stvari, što će itekako biti korisno u sudskim postupcima ukojima će vučić biti optuženi za ono što je učinio Srbiji i narodu od 2012. godine.

    1. Ти ћеш да биднеш главни судија?

  2. Pa ti se, vučiću, nisi promenio – ostao si radikal, šešeljev politički izdanak, što si od početka i bio.Dakle,….

  3. A, kad si to bio na Palama i radio svoj posao, koji si to posao imao na Palama u ratna vremena?

    1. @Sanja m- poslovice su opstale stotinama godina kao potvrdjena istina. Ne vjerujem u promene karaktera i shvatanja za 180°, kakav je to karakter?

  4. Tacno . Covek se, kao ti, menja. Na gore. Nekad: 100 muslimana za jednog Srbina. Sada: 100 Srba za jednog SNS- ovca, Acika – varijabilnika!

  5. Vucicu ti opet o Draganu Djilasu koji se nikao ne menja, stvarno……:)

  6. Citajte josh jednom uvu recenicu: „Ako ne čitate knjige i ne obrazujete se, onda ste magarac! Po vome ispada daje Vicic viliki filozof.A, svi znamo da tri cetvrtine gragjana nisu u mogucnosti da citaju knjige,imaju druge obaveze,kao sto su rdnici, ratari, itd itd,ispada da su magarci(!!!!!).

  7. А ниси био нити министар информисања и донео оне законе да финансијски уништиш неподобне медије. И то није било, да ли је тако?

  8. Наш Господ Исус Христ, син божји ,је јахао магарца и тако је ушао у Јерусалим.Они који су тражили његово распеће ,смејали су му се због тога.

  9. To je isti onaj Hadžifejzović koji je sa ekrana TV Sarajeva ratnih godina Srbe nazivao raznim pogrdnim imenima i bio dio opšte balkanske ratne propagande. I nije se promijenio do danas, samo je ljepše upakovao svoju retoriku. Ako malo bolje pogledate program njegove televizije, shvatićete. Zato je Vučićevo gostovanje kod njega odraz velike hrabrosti i posvećenosti državnim interesima. Možda i nepotrbno?

  10. Uf, koji komentari: jaki, realni, strateski, dubinski, ostvarivi, pomirljivi… Ljudi, kandidujte se za velike funkcije, prolazite sigurno. Kakav Vučić. kakvi bakrači, vi ste nova nada.

  11. Ovde treba citirati izjavu ex premijera Milana Panica:“Mozez da ubijes nekoga na ratistu iz puske,a mozes i preko tv!Oni ubijaju nasu decu svaki dan lazima i huskanjem na tv!To vazi za radikala Vucica.Svojim lazima i huskanjem tokom devedesetih,mnogi su izgubili zivote.

  12. U dva sela unisteno 5km asvaltnog puta radi MHE-KLISURAa vi ne reagujete na GLUPOSTI !

  13. Vrlo si se pravdao da si u prošlosti mnogo grešio. Ali to nisi činio pred svojim građanima, već pred Klintonom, najvećim živim neprijateljiem Srbije. Ništa ti ne verujemo, možeš da blebećeš do mile volje.

  14. Sta ste radili Vucicu na Jevrejskom groblju u Sarajevu sa puskom u ruci ? Kada su vas odneli da vas terapiraju od napada panike kad je doslo do pucnjave ? Nemojte stalno da lazete i gazite istine koje su svima odavno jasne. O tome je i vas gazda Seselj govorio javno. Nakon toga ste postavljeni na TV Pale kao prevodioca tekstova i vesti sa engleskog jezika. Toliko i hvala Danasu sto postuje istinu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.