„Sramotna izjava nepostojeće premijerke“: Da li je Vučić zaista sprečio sankcije, kako tvrdi Ana Brnabić?

Ostavite komentar


  1. Našao Đovani da priča o spoljnoj politici. Što se Grbovića tiče, mlad je dečko, shvatiće da nije sve do Srbije. Jedini način da se ne priča o ratu je da ćutimo kao 2004. i 2008. Ja mislim da na nepravdu nikada ne treba ćutati.

  2. One su :tu sam,hvala ti što me trpiš do sada bi i u samostanu dobila otkaz.

  3. Гранада – Вучић – ТВ репортажа 5.окт.2023, на слици се крећу Немац Шолц у пратњи Италијанке Мелони у живом разговору. Одједном улази у слику Вучић и нешто говори гестикулирајући. Камера се окренула и избацила га из слике. Шолц и Мелони су наставили даље. То вам је председник, нарцис и узурпатор Устава државе Србије.

  4. …bojan pajt(on)ić našao da kritikuje nekoga…sačuvaj me bože njegovog obraza i proslosti a ,,ostale“ ne želim ni komentarisati…vi ste samo za VAŠAR

  5. Ko pa nju sluša, prvo nek nauči da govori običan parazit na leđima naroda

  6. ecu ni da citam text nepostojeceg casopisavi ste ko zabavnik
    zabava zasticenih placenih zgubidana

  7. Jos fali.onaj zivkovic koji ojadi Nis i Srbiju nafatira se i pobeze za Bg.otkud toliki kapital nakupi.Ni luk jeo ni mirisao .Svi jure sto vise da natovare

  8. Ajde sada da vidimo narode koliko će nam pomoći ZLA Rusija i Putin jer mi samo nih volimo a mrzimo celu Evropsku Uniju i USA. To je naš Srpski mentalitet. Rusija će nam se ponovo samo smejati a mi sami sebi upropastili zbog te Rusije. Ove sankcije će uništiti Srbiju ovaj put do kraja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.