Vučić saopštio: Ujutru počinje uklanjanje barikada na severu Kosova, trajaće i do 48 sati

Ostavite komentar


  1. Predstava je najzad zavrsena. Idemo dalje, cin 137896 u drami“ mucenje i zaglupljivanje naroda“

  2. Dobro, mislim da je kraj januara 2023. krajnji rok za referendum da se AV izabere za doživotnog predsednika Srbije! Inače, džaba je krečio!!!

  3. Bedna je Srbija i mi njeni građani kada nismo sposobni da ovog bolesnika uklonimo sa vlasti već mirno gledamo kako nas ponižava i maltretira .

  4. Već je rezervisan Petak u 21 na TV Prvoj .Gde on na belom konju ulazi u studio i hvali se kako je pobedio Srpske Majke,Bake,Deke koje je on nagovorio na blokade .
    To je taj Delija iz Čipuljića koji se krio desetak dana i evo ga ponovo oživeo.

  5. u ovom momentu startuje teretnjak,zagreva se motor,vozač ubacuje u drugu,spušta ručnu,kreće teška srca,uključuje brisače,uključuje svetla,zatvara stakla,bravo…

  6. Kakva pobeda! Vratili smo Kosovo! Aaa ne, neki lik je pusten sa nanogicom kuci. I dalje nema ko nas narod tamo da brani, dali otkaze, ocaj…

  7. 48 sati da se pomere kamioni? Dobro rezira svidja mi se, sa nestrpljenjem ocekujem novu predstavu

  8. čemu sve ovo ,van svake pameti,nagovoriš ljude i narediš im dabojkotuju svoj poso i podnesu ostavke,nateraš druge na barikade da kisnu i smrzavaju se 20 dana ,pojedinci da budu u zatvoru isto toliko i na krajuna početku kao što je bilo.Smešno i žalosno

  9. Imali nekoga da je iznenadjen !?
    Usput, obratite paznju ko javlja sta ce se dogoditi…

  10. „zaključak štaba za barikade“
    Stab za barikade????? Ne mogu da verujem. Ovo nema nigde na svetu. Ovo je poslednji stadijum ludila.

  11. Cirkus , dobio je od kvinte uslov da u roku od 3 dana pomeri barikade ! I naravno po obicaju pobeda od 5- 0 i povlacenje , nema potrebe da potpises nezavisnost jer je od 2013 svojim potpisima na razne sporazume vec dao Kosovo , ovo je klasicna izdaja coveka koji je doveden da to i uradi

  12. Kada vrag odnese salu, Vučić se uvek priseti onoga sto i poslovica kaze tj. da pametniji popusta i tako svima pokaze da je pametniji od Aljbina Kurtija !

  13. I šta sad, opet SAD i EU, ubedili AV, a on Srbe na barikadama da se to skloni i onda sledi novi scenario!

  14. Predsednik je čovek mira i blagostanja. Pronađeno rešenje da Srbi mogu da se vrate normalnom životu i dočekaju svojim domovima Bogomladenca. Mir i sloboda su deo Srpskog naroda.

  15. Tresla se gora,mozemo mirno docekati novu godinu uz svecano obracanje I zdravicu predsednika.

  16. Zasto, sta bi sad? Onaj Pantic je joh uhapsen samo ne u zatvoru nego kuci, jos nije zavrsena njegova prica. Zastu su bile barikade podignute zar ne bese zbog Pantica?

  17. Шта би са преврнутим вагонима код Зајечара и Пирота који су ишли пут Шапца за истог наручиоца, Еликсир Зорка?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.