„Al Kapone je pao zbog poreza, Vučić će zbog zlatne kamile i sata“: Šta opozicionari kažu o Zemanovom poklonu predsedniku?

Ostavite komentar


  1. tom prilikom je dobio i pištolj. jel je i za njega sentimentalno vezan i nosi ga bez dozvole? A istu nikada ne bi mogao da dobije jer se dozvole za posedovanje oružja ne daju osobama sa psihičkim bolestima

  2. hmm, nema sendvicara da podrze precednika. sta se desava? da li cekaju direktivu kako da na ubede da ovo nije tacno?

  3. To šta on radi sa tim poklonima, koliko ih i da li uopšte evidentira i kakve se cene zavode to je za nevericu.
    Sad je smislio i zakon koji će da proturi i onda preskupe stvari koje su zavedene da mizerno koštaju legalno otkupi i prisvoji.
    Ovo zaista nigde nema.

  4. Bravo za tekstSa Vucicem znamo kakva ce biti proslost jer buducnosti nema,samo bi gradjani Srbije sigurno voleleli da znaju kuda ce opozicija da vodi ovu drzavu❓da nebude sjasi Kurta da uzjase Murta,jer je ovaj napaceni narod posle ovakve proslosti zasluzio bolju buducnost.Sa SNS -ovcima buducnosti nema to je jasno i vrapcima na grani, ali sta nudi opozicija Srbiji i njenim gradjanima❓

  5. Mali alek, tužno i usamljeno dete, koje je trideset godina čitalo jednu jedinu knjigu, „Đuliće uveoke“, te je i to morao da vrati „učiteljici“, nije se igrao sa decom, te zato ne zna nijednu dečiju igru, a prvu olovku, ako je verovati medijima, dobio je na poklon od čika Trampa. U međuvremenu, već u zrelim godinama, dobio je i neke sportske rekvizite, od zahvalnih sportista, a eto, i neki satić, pa sad može da igra „između dve vatre“, „vešala“, „ćorave bake“, a pre svega one, pomalo zaboravljene „care, care, gospodare, kolko ima sati“.

  6. Kako moze predsednik bez saglasnosti da poklone koje dobije a postaju drzavno vlasnistvo deli bilo kpme pa i prvorodjenoj bebi,ukoliko zeli da pokaze svoju dobrotu neka iz svog dela budzeta kupuje poklone npr.kao sto se bata Gasic odrekao plate kao gradonacelnik Krusevca a taj novac namenio kupovini burmi za mladence. Ima li ova drzava Zakone ili je postala anarhija?

  7. Dobio je košarkašku loptu s potpisima svih reprezentativaca! Veoma vredan kolekcionarski predmet. Jedna je poslata na humanitarnu aukciju. Možda bi i ova mogla na aukciju za pomoć nekome?

  8. Ziza@ ovo je Al Ka[one drzava a vodi je don Korleone bar je to svima jasno. Gasic – lokalni serig keramicar je glavni bos Krisevca, svaki grad imasvog bosa kpji rade za kuma….

  9. Ovaj ne tako mladi zamenik mladog Koštunice vodje novog DSS-a mora čak i na ovoj temi da pomene neki sporazum koji je neustavno prihvaćen, naravno nešto u vezi Kosova… to je jedino o čemu ta nacionalistička ekipa priča, dok mi propadosmo na svim poljima oni samo to prežvakavaju. Zbog tih samoproglašenih patriota, zajedno sa Dverima, Zavetnicima, Čuvarima srednjeg veka, Srbskim nebesima, itd. ću glasati za Vučića, iako ga ne podržavam, a ni njegovu stranku. Samo da ovi kvazi desničari ne daj bože ne dodju na vlast jer postadosmo ruska kolonija zauvek zaglavljena u mraku.

  10. Srpski narod treba da organizuje samodoprinosa.Sakupi novac i voljenom predsednika kupi najmanje tri sata i to.1.konstantin Aasaron. 2.brajtling. 3.Patek Pfilip.Tako će voljeni predsednik svaki put kad preseče neku vrpcu na ruci imati brendirani sat a ne neki jeftin zemanov a moći će da kaže da su satovi dar Srpskog naroda koji ga obozava.Ovo neće biti veliki trošak par miliona evra i neće se odraziti na kupovnu mic naroda koji ce i dalje imati za parizer grašak šampon.Pomozimo predsednika kupimo mu sat.

  11. „Odakle ti taj sat? Od tetke? Imaš račun?“ Nastavnik Munižaba isputije Fikreta u filmu „Specijalno vaspitanje“

  12. Ćuto“ zamoli“ga da u živo(na ulici pred publikom)pojede pola kile onog njegovog parizera,pa ako preživi ješćemo ga svi,a što se tiče sata da li mislite da nema isti takav lažnjak(za nedaj bože (daj)kad dodje maca na vratanca!

  13. E Srbijanci
    A zašto ste toliko pogodjeni krpicama iz Trsta?
    I zašto ste opterećeni,ko šta nosi i čime se ponosi?
    Pa neće valjda državni službenici da se snadbevaju robom iz Turske,second hend radnjama ili sa buvljaka u Pančevu i Zemunu?
    A verujem da su mnogi od vas bili na tim svim mestima!!!
    Evo JA sam nesećam se tačno koje godine video svojim očima na buvljaku starom doduše u Pančevu,Laneta,čak su nam se i pogledi susreli par sekundi,što je za mene izuzetna čast!!!
    I što kaže lik kojeg je maestralno glumeo
    „Ne oblačim se lepo zbog sebe,već zbog preduzećeta“
    (u slobodnom prevodu)
    A običan gradjanin Republike Srbije nema pojma ko je Zeman niti prati modu!!!
    Ne što ga ne zanima,već što nediže glavu od plaćanja računa i podizanja dece!!!
    A sve vaše članke i tekstove,čitaju (u Srbiji) u baštama kafiČa samo dokoni i lezilebovići!!!
    Bez uvrede.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.