Vučić se ipak sve više plaši bojkota

Zašto predsednik Srbije poručuje građanima da se ne plaše ako su oni koji bojkotuju izbore minorni

Ostavite komentar


  1. Naravno da se plasi bojkota.
    Vucic je dobio od Pompea jasan zadatak – priznati nezavisno Kosovo i to sa ratifikacijom odluke od strane parlamenta u punom sastavu.
    I sada Vuki izvrsava zadatak.

      1. Plaši se botino, plaši. Trenutno jedina akcija koja može da uspe protiv ovog tvog faraona je bojkot. Tzv beli listići + simpatizeri tzv opozicije + ogorčeno građanstvo = dovoljno da izbori nemaju legitimitet ako se ne bude lažiralo. Čik lažirajte!

    1. Вучић извршава вољу грађана који од 1944-1999 се одричу Косова и Метохије те су га на крају и предали НАТО и албанцима јер не желе да живе тамо. Исељавање Срба са из Јужне и Старе Србије трааје од 1690 године и нико се тамо не враћа нити жели да се врати. Али је увек патријотски писати по интернету да је „вучић издајник“ али „ми нистмо“. Србија је имала 2.5 милијона мишких војних обвезника 1999 који су се крили по пољачканим становима са милошевићем уместо да су стали мушки на КиМ Нема те силе која би могла да протера 2.5 милиона Срба.

      Али лакше је крити се по стану а онда двадесет година касније „србобвари“ по интернету

      1. Ево ја сам био 99 на Косову и не волим вучића, где сте ви и ваша најближа родбина били тада госпођо?

          1. Ime latinica, tekst komentara cirilica. Odradjen copy-paste u bot centrali, stvarno pocetnicki.

      2. Vesna, sve si lepo shvatio i ilustrovao.
        Narocito mi se svidja sto si podsetio da se Vucic, 1999. godine, krio u svom novoopljackanom, cetvorosobnom stanu, umesto da ide da brani Kosovo.
        Zbog toga je logicno i ocekivano da ce bas on, i samo on, priznati nezavisnost Kosova.
        PS
        Srpski pravopis ocigledno ne znas, verovatno ti bolje ide Blerov bombarderski engleski.

      3. Kakav besmislen komentar. A šta je AV radio i pričao tokom svoje radikalske faze – da je svako „kompromisno“ rešenje izdaja. A sada nam svima, a naročito svojim vernim sledbenicima „prodaje mud… za bubrege“

      4. Sve ono sto se silom osvoji to se i silom izgubi. Tako i Kosovo nije niti moze biti sacuvano silom. Da je bilo uravnotezenijeg regionalnog razvoja na nivou SFRJ i Srbije takodje do separatistickih teznji ne bi doslo. Narod se ne bi selio iz sela u grad, sa Kosova u centralnu Srbiju, iz centralne Srbije u Beograd. Za taj neuravnotezen regionalni razvoj najveci krivci su politicari a ne narod koji je odbo da ratuje za tudje ciljeve.
        Naravno da su svi nasi vladari pocevsi od Nemanjica preko Karadjordjevica, Obrenovica, Tita, Milosevica, Tadica, Vucica, bili apsolutisti koji nikad nisu i ne snose posledice za svoje katastrofalne odluke. Najcesce su placali cenu medjusobnih obracuna koji su bili puka borba za apsolutisticku vlast.

      5. Botino botovska izdajnicka
        Sto ti nisi bila umesto nas na kosovu a ja da sedim u tvom podrumu

    2. Већи лицемер од владара у Србији није постојао, шта кажу историчари?

    3. Opoziciji kao i ovom mediju jedino i ostaje da se teše pričom kao se Vučko plaši bojkota….ha ha ha…Sa ovakvom opozicijom i mali Vukan bi lako prošao…

        1. Nije Srbija samo 25% ucenjenih, lobotomiranih i preveslanih, koji redovno dizu dva prsta za balkanskog Gadafija.
          Srbija mora postojati i posle Vucica, mora postojati i bez Vucica.
          Nema niko pravo da sebe poistovećuje sa državom. U istoj toj drzavi 3/4 stanovnika mu ipak nije pruzila podrsku ni na jednim izborima.

        1. Pogledajte INFORMER?Piše NEZAVISNE DNEVNE NOVINE a kada pogledate ima DVADESET ČLANAKA o Vesiću pa Vesiću?Znači,bato,INFORMER je VESIĆEVA NOVINA!A o pravom gradonačelniku pišu po nekada ako se njega sete.PS.Na poslednjim beogradskim izborima od 1,6 miliona glasača SNS je jedva dobila 366 hiljada glasova što nije ni četvrtina.

    4. plaši se jer ovo neodoljivo podseća na Venecuelu. mogao bi lako biti novi maduro : ) . pogledajte samo za koje teme botovi dobijaju kao zadatak da ih obasipaju lažnim komentarima i biće vam jasno šta „vođu“ najviše žulja.

  2. Pa dobro , Vučić se ne plaši Bojkota , prebrojavši sve stranke opozicije i njihove lidere.
    Nije mnogo za strah, slažem se, ali postoji i.ALI.
    To ALI čine oni koji odlučuju svojom glavom , koji sem svoje prave pameti , zaista nemaju ni prave šanse , ni prave plate, ni prave penzije , ni novce koje kuda po svetu .
    Ali jeste za strah , JER ih ima PUNO, ima ih svuda po sokacima , ulicama, fakultet ima, školsma, pijacama , fabrikama ,pa i na njivama po neki , no i njih će biti više..
    Predsedniče. Strah je kobno osećanje , isto kao ovo naše osećanje straha što je Srbija na umoru….

  3. Од кога дда се уплаши Вучић? Од жутог савеза за србију демократске странке који је обична превара Ђиласа и демократске странке са 2странкама“ које појединачно не могу да пређу цензус ни за националне мањине ак камоли за странке. Највећи губитник у том „савезу“ је Јеремић који је спетљавши се поново са својим колегама из демократске стренке једини имао шансе да пређе цензус. Бивша Јанковићева странка ПСГ је постала „народни непријатељ број један“ после најаве лустрације и испитивање порекла имовине које су уплашиле све лопурде од 1944-до данас, те им је рејтинг драстично пао. А Шапићева „породична новобеоградска мануфуактура“ може да прође само код оних који су гласали и за „белог“ на председничким или Радуловића „белог“ на парламентариним изборима 2016

    Која је то опозиција удружена неудружена која не може да пређе цензус да уђе су скупштину али диктира услове икао су јој сви „истакнути чланови“ или задовољни попљачканим постали „аполитични“ или су као политичке проститутке претрчали у странке у коалицији око Вучића.

    1. Ovaj komentar kao da je pisala osoba pod dejstvom veliki kolicine sedativa. Botovi bolje da se drze krace forme, kada se ovako raspisu onda iskoci na videlo njihovo ludilo.

      1. Osoba koja je pisala i jeste pod velikom kolicinom sedativa. Vec sedam godina najmanje.

        1. Ova osoba ( Vesna Rovcevic) je pod sedativima tipa shmrk,smrk a sto se laznog imena tice, vise bi odgovaralo Vesna Rovac. Kratko i jasno ,ne ?

    2. Da vam objasnim SNS aktivistkinjo koje se opozicije tvoj vodja vucici plasi – opozicija je NAROD koji se probudio i poceo da shvata da mu preti nestanak sa vama! Samo naZadnjaci ce da glasaju za vas i mrtvi na laziranim izborima. Ima vas skoro milion u toj naZadnjackoj sekti, isti sistem i poredak kao u KPJ i svi zivite na racun naroda. BOJKOT izbora a posle svega ostaloga dok vas ne oteramo sa vlasti (jos nijedan diktator nije otisao mirnim putem sa vlasti)!!!

    3. Narode,da li ste primetili novu botovsku direktivu,svi moraju da se potpusuju IMENOM i PPREZIMENOM jer,po misljenju botovske centrale onda ostavljaju ozbiljniji utisak.E gluperde radikalske,nikad sebi doci necete,a i to sa pisanjem gluposti od pola strane ostavite za partijske sastanke,zato Vesna uzjasi metlu i kod ki mil vucica pa lupaj njemu do mile volje…Videcete sutra kad pocnu ponovo Sara,Mara,Mica…ahahaaa…

    4. веснице, кад аца тресне са власти неће ђилас и сзс доћи на власт, ништа не брини

    5. G-đo Vesna, Vi napisaste doktorsku disertaciju, pa vi ste prevazišli i Nebojšu dr iz Beograda?! Da niste završili isti fakultet kao i Nebojša dr iz BG-a?

    6. Biće da je Vama kad otvorite buđelar on pun. Valjda imate prosečnu platu od 52 odn 76.600 din koliko kažu vrli nam predsednik i ministar finansija. I frižider. I da idete bar 10 dana na letovanje i ne brinete o grejanju. Jer većini Srba nije tako.

    7. Znači, Vučić koristi usluge „političkih prostitutki“?
      Dobro, kada ti kažeš, verujemo ti, sigurno si dobro obavešten.

  4. Jašta! Crče od straha! Kao i onaj samodržac iz devedesetih.Ej, čitajući ove komentare,mogu da zaključim da ste svi vi nedozrele političke voćke.Sećam se predizbornog plakata iz devedesetih. Na plakatu dva ploda šljive,a ispod piše : „ZRELO JE“.Kad ono, bi zrelo tek 2000. godine

    1. Pa kaže … Očigledno da Vučić nije ucapirao šta radi i kako se ponaša predsednik države!Nas članove SNS nervira a koji nismo TAKOJEVIĆI!Samo se hvali i prosto ,,puca,, što ga narod zdušno ne hvali?Deset njegovih laži koje možemo videti na internetu doprinele su da na beogradskim izborima ne dobijemo ni 25% glasova od ukupnog broja.Od 1,6 miliona glasova jedva smo dobili 366 hiljada.Nečuvene grimase pravi jezikom pri nastupu a da nikako ne shvati da narod nervira čestim pomeranjem naočara?PS.Ako je zaista onomad u Americi bio i sa prokletim Blerom ,,kao savetnikom,, onda smo mi iz SNS na sledećim izborima ,,završili emisiju,,?

  5. Plasi se … i te kako se plasi pa nocu ne spava …zamislite : Evropske institucije shvate ( mada vec odavno znaju ) sta se desava , ( pa , Angela i Emanuel , pozovu Acu , na becku sniclu ) pa se namrgode i “ obecaju “ Aci i sns sekti “ malo bojkota malo brojnih , srpskih jednostavnih proizvoda ( poput guma ili gvozdja sa ponekim Fijatom , da ne zaboravim par kila malina ) a za uzvrat “ SAMO “ malo demokratije , pravne drzave i malo postovanje ljudskih prava mada to ovde nikad nije rastilo ( pokusavali su neki da posiju ali ne rasti pa ne rasti )
    Pa onda tovarisc Vladimir pita : Aleksandr ( ha ha ) ! ! ! kak dela ? ? ? ( latinica ) sto slucaetsja ? ? ? demokratija … sto eta ? ? ?
    Sta mislite ? Sta najbolji student moze da misli , u besanim stresnim , nocima …? ? ?
    Dajem sve …osim Rts I Pinka …kaga treba “ pustam niz vodu „samo da mi “ rejting “ se drzi ( da ni on ne ode niz vodu ) a „moji “ razumeju vec , da dok je mene ( iako sam pod stresom i uplasen ) uzivace i oni u “ zlatnom dobu “
    Ne popustim li bar malo razvejace nas na sve cetiri strane sveta a “ zlatno doba postace kaljuga i rusevine sa dugovima za naredne generacije

  6. Vučić jr jrdan običsn mizerni idkompleksirani nedorečeni produkt ove nesredjene i dezorijentisane još uvek ne države. Ovakve osobe uspevaju da se izdignu do ovakvog nivoa moći samo u uredjenjima sa kontrolisanom anarhijom i sa većinski neobrazovanim gradjanima. Hulje vladaju pošto su ih glupaci podržali.

    1. Ne znam ko je ovde nezreo izgleda da si ti nezreo a Vucic zna sta hoce za razliku od vas opozicionara.U zabludi ste .A to sto njegove pristalice nszivate botovima govori koliko nemate pojma ni o cemu.

      1. Gospođo Jordanka. Preporučujem da pogledate što pra kako vam stoji kratka kosa. Trebaće vam, budite sigurni.

      2. Dobro Jordane, nemoj da se žestiš, razumemo te, sendvič je sendvič, samo pazi na ovu toploti, lako se kvari.

  7. Masovni bojkot ove vlasti je jedini nacin da se Srbija vrati jednog dana demokratiji. To sto zapadne vlade vrse pritisak da bi se opozicija dovela ko ikebana u parlament kada Vucic bude predavao Kosovo ne treba da nas pokoleba. Bojkot svega neo radikalskog, do pobede i lustracije.

  8. E jes prepao se od vas,,,,ha,ha,ha,,,,Ko mozda od vas moze preci CENZUS? ha,ha,ha,,,,,POJEDINACNO, NIKO. Zato i ne smijete na izbore. I mnogo vas se prepao Vucic!? Dokle cete lagati i sebe i sve ostale?

    1. „Miloše Obiliću“ ne pristaje vam ni ime ni prezime, ali ako smatrate da ste ipak to ubedite tog vašeg jadnika da izađe na tv duel bilo sa kim ili od opozicije ili sa onim doktorima nauka kojih se gadi pa ćete videti koliko je jadan, ali i bezobrazan.

      1. Na poslednjim beogradskim izborima mi iz SNS smo pobedili!Pa kaže … Od 1,6 miliona glasača Beograda sa okolnim opštinama dobili smo jeeeeedva 366 hiljada glasova!Znači,bato,nemamo naklonost ni 25% glasača!Ko je za našu politiku izašao je da nam da glas.44,99% ali od izašlih glasača.DESET VUČIĆEVIH LAŽI su oterali brojne simpatizere.Kada je nezakonito konfiskovao deo od penzije mi članovi SNS koji nismo TAKOJEVIĆI od sramote nismo izlazili na ulicu.

  9. Ne mora AV da se plaši opozicije, već toga što će se bojkotom izbora jasno videti i ogoliti kolika je njegova podrška u ukupnom biračkom telu (max.25%), a na osnovu koje on već godinama sprovodi svoj apsolutistički pir.

  10. Šteta što opozicija hoce bojkot jer nemaju snage da stanu na crtu
    Da ih Vucko razbuca ko Buldozer stracaru

      1. Apropo Serija Vruc Vetar Ckalja
        Inteligencijo zato se vi gubite u prostoru shvatate sve globalno

        1. Vi sto nemate moc za razmisljanje, niste izgubljeni u prostoru vec u vremenu jer ne shvatate nista?

  11. A sto bi se on plasio da opozicija bojkotuje izbore, zar izbori nisu nesto sto je slobodan izbor svih koji zele na izbore? Ima i ona druga strana zasto opozicija ne zeli na izbore, plasi li se ona tih izbora ili?

  12. Naravno da se plasi BOJKOTA. Na prethodnim izborima izaslo je 55% gradjana, na ovim predstojecim ce uz bojkot da izadje ne vise od 35%. Sa 35% izaslih ta vlada nece imati nikakav legitimitet, a to znaci cao za nazadnjake.

  13. Ma primetio sam I ja da se plaši… kada priča drhti mu glas, zaiskri suza, a kada hoda od straha poskakuje po 3 koplja u vis..
    Noću ne može da spava, budi se u znoju, kaže od bojkota ima I stomačne probleme….
    Ccccc… e moji Djilasovci I Elito… pojma vi nemate o životu, glupost vam kipi iz ušiju…

  14. Ljudi moji ovaj Vučić ima i dobrih i loših strana. Ono što je činjenica jeste da ga ima previše u javnosti i da dosta stvari prisvaja ja, ja… Ali ono što mene kao običnog građanina plaši je da od ovih koji žele da ga smene ne vidim nikog ko je zaista dovoljno sposoban da preuzme ulogu predsednika. Bolje rečeno ko će biti premijer pod uslovom da se poštuje ustav i zakon vezano za nadležnosti.

  15. Pa nije mi jasno zasto bi se plasio bojkota..ja mislim da je to autogol opozicije..jos jednom kriju svoju nesposobnost iza bojkota..ako im je to plan da dodju na vlast onda su dotakli dno politicke scene..tako to deluje..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.