Vučić se javio porukom iz Njujorka

Ostavite komentar


  1. Боравио сам неколико пута у Америци, имају одличну и велику понуду у гастрономији, али сендвичи из Њујорка су посебна прича за себе, брзо спремљени невероватно доброг укуса.

  2. Želimo srećan put predsedniku Vučiću i uspešne sastanke na Generalnoj skupštini UN. Neka donese dobre vesti za našu zemlju.

  3. Susret sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine je od velike važnosti za rešavanje regionalnih pitanja. Hvala predsedniku Vučiću na posvećenosti u pronalaženju mirnog rešenja.

  4. Prijem koji je priredio kancelar Šolc je dodatni dokaz da je predsednik Vučić cenjeni sagovornik i partner u međunarodnim odnosima.

  5. Velika čast da se predsednik Vučić nalazi u društvu lidera iz regiona. To je prilika da se zajednički radi na unapređenju saradnje i rešavanju zajedničkih izazova.

  6. Dobro je da se rešavanje pitanja KiM ponovo našlo u UN, a ne u Briselu. Biće teško, ali verujem u Vučićevu političku veštinu i da će na najbolji način zaštiti srpske državne i nacionalne interese.

  7. Ponosni smo na angažman predsednika Vučića u promovisanju interesa Srbije na međunarodnoj sceni. Njegovi napori sigurno će doneti pozitivne rezultate.

  8. Predsednik Vučić je odličan diplomata koji se bori za interese naše zemlje. Imamo puno poverenje u njegovu sposobnost da ostvari dobre dogovore.

  9. Sa Generalne skupštine UN, predsednik Vučić nosi poruke mira, saradnje i prosperiteta za sve građane Srbije.

  10. Saradnja sa EU je prioritet za Srbiju, i raduje nas što predsednik Vučić ima važne susrete i razgovore o ovoj temi.

  11. I mi smo sigurni da ćete štititi poziciju Srbije svim raspoloživim sredstvima, a već smo ponosni na vas.

  12. Izuzetno je važno da predsednik Vučić grade nove partnerske odnose, kako bismo proširili naše mogućnosti i unapredili saradnju

  13. Srbija je na putu napretka, podršku velikih sila imamo, tako da verujem da će razvoj i rezulatati biti još bolji i brži.

  14. Da nijedan dan ne propusti glasače da podseti ko je glavni.E moj veliki malo si velik kad ih moraš svaki dan posećati na svoju veličinu.Trebalo je da budeš 3 umasto 2 metra,bolje bi pamtili

  15. Evo i hostesa okrenula glavu, pojma nema ko su ovi slučajni prolaznici.
    Inače, u Njujorku na UN se ne „štiti pozija Srbije“, niti bilo šta slično, nego govori i globalnim temama

  16. Sigurno su poneli majonez, hleb Sava, jogurt i ceo parizer u ručnom prtljagu. Pa ne moraju da se troše….

  17. Ambasador Srbije pri UN u Njujorku je Nemanja Stevanović (kadar SNS, onaj što muca na engleskom).
    Zašto iz Vašingtona u šetnju po Njujorku o državnom trošku dolazi Marko Đurić?

    (I zašo plaća rezidenciju 12 000 dolara mesečo u Vašingtonu, koji je prilično jeftiniji od npr. Njujorka?)

  18. Ма нису требали ићи како ћемо ми без њих толико дана.
    А УЧИНАК НА СЕДНИЦИ ТО ЈЕ ПОСЕБНА ПРИЧА БИЋЕ ДЕСЕТ НУЛА ЗА СРБИЈУ.
    .

  19. Bas sam se zabrinu sto se ne javlja a eto ipak se javio hvala mu sada mogu mirnije da spavam. Napredno. Ziveli

  20. Postovani Momi gde vi nadjoste pitanje KiM na sednici UN??? To je pitanje za SB UN a tamo sada predsedava Albanija pa g. Vucic nema nameru da pokrece tu temu u ovome trenutku, bar sam ja to tako razumeo. Sto bi rekli neki ili vi ili ja nismo u pravu. Napredno. Ziveli

  21. Zsšto dajete ovoliko prostora botovima? momi, kiki po pet, šest istij komentara. Pohvale predsedniku…!?

  22. Meni se čini da su ovde pravi botovi počeli da komentarišu? Ili je sve jedna budala. „loli“, „saki“, „momi“, „kiki“? Hahahahah kakva propaganda

  23. Blago nama saovakvim vodjom, nama treba vodka, dakaze stadajedete, da kaze davas uci, onje najpametni bosanac od svih bosanaca, srpski bosanac,

Ostavite komentar


Politika

Kosovska policija poziva vlasnike vikendica na jezeru Gazivode, Srpska demokratija: Zagorčavanje života Srbima 10

Kosovska policija poziva vlasnike vikendica na jezeru Gazivode, Srpska demokratija: Zagorčavanje života Srbima

"Juče je u Zubinom Potoku počelo uručivanje pozivnica vlasnicima vikendica na jezeru da donesu dokumentaciju o vikendicama na uvid u policijsku stanicu. Prvo, odakle policiji pravo da lepi ove pozivnice na vrata vikendica koje su već izgrađene? Od koga ste dobili taj nalog? Koliko je nama poznato, ovime bi trebalo da se bavi opština (ili neko ministarstvo, ukoliko veruje da je neka imovina njihova) ili je Vlada Kosova odlučila da formalizuje svoju policijsku državu na Severu, pa je komandir policije u isto vreme i gradonačelnik", navodi u saopštenju opštinski odbor Srpske demokratije u Zubinom Potoku

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.