Aleksandar Vučić: „U Srbiji žele da me izoluju, mediji kao u Tri karte za Holivud, svi su Amerikanci, nema Srba“

Ostavite komentar


  1. Molimte faraon, obijasni ljudima šta su to tri karte za holivud.50.000.nepismenih ljudi u Srbiji pomisliće da te Bajdena zove u Holivud da snimiš film.Govori malo prostiji rečnikom da te razumeju tvoji glasači sa juga Srbije.

  2. Pustite nam taj film na nekoj nacionalnoj televiziji da ga se prisetimo, iako ga mnogi i danas zive.

  3. Jadan ja, izolovan, mediji svi protiv mene, to jest Srbije, ali ja ću pobediti, to jest Srbija! :)))))

  4. Nemoj da ideš u mađarsku ni slučajno!čekaćeš na granici 6 sati!
    Ustvari ti ideš avionom, baš te briga za granice i čekanje!

  5. Ugasite informer, pink, hepi i ostale koji izoluju i sabotiraju jedinog srbina u srbiji, nemojmo im dati da sabiraju nam miloš i dragog preCednika

  6. Ako sam dobro razumeo g. Vucic kaze da ga mediji izoluju u Srbiji? Mozda je covek u pravu evo ja ne gledam ni Pink, ni Hepi, ni RTS, ne citam tabloidna izdanja ala Informer, Telegraf, Novosti, Blic, Alo, pa se izvinjavam sto izolujem g. Vucica. Ako sam pogresno razumeo izvinjavam se, a ono da bi mu prijalo da ostane koji dan duze u Budimpesti pa moze i lepo se odmori i malo uziva u Danubius Hotel Gellért uz kupanje u banjskoj vodi posto inace ne ide na odmore ovo bi bilo bas lepo a i zdravo. Verujem da se nista znacajno nece desiti u njegovom odstustvu. Ziveli

  7. Vučić ističe važnost samostalne spoljne politike za Srbiju kako bi se sačuvali nacionalni interesi.

  8. Imate vi, vas Rts, Pink, Happy. Imate vase penzoae sa po 15000 din penzije, koji uredno glasaju za vas. Skidam kapu i dubok naklon, kako ste ih opcinili.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.