Vučić se obraća javnosti večeras u Dnevniku RTS

Ostavite komentar


  1. Skini se bar jedan dan sa te nesretne televizije, izgleda da te roditelji nisu naučili da postoji rečenica „BOLESNA DO ZLA BOGA OSOBA“.

  2. Preteruješ čoveče, umesto preteranog pojavljivanja na TV bolje da ste ti, vlada i gradonačelnik otišli ispred škole da odate poštu ubijenima i zapalite sveću. Sram vas sve bilo,
    Ionako za sve što radiš nemaš ustavne nadležnosti, kršiš ustav i time šalješ lošu poruku narodu.

  3. Ovo njegovo večerašnje pojavljivanje na TV trba da bude signal za veliki oprez na sutršnjem okupljanju.Biće provokatora i provokacija.Očekujte brutalnu intervenciju policije.

  4. Večeras je to veče, kad će po prvi put u vanrednom obraćanju da kaže, zašto, kako, ko, odakle, zbog čega, skim, sčim i td, je njemu, tj Srbiji, hteo, smeo, uradio, izveo …. a on je onda uspeo, odbranio, sačuvao, bori se, pobedio i td, i sve za nas… Kako reče Balašević „Nemoj nas više braniti, svojom brigom ti ćeš nas sahraniti“…

  5. Pitam se da li ovaj čovek ima trunku obraza ,da zaćuti jednom makar u ovom teškom trenutku.on je sve rekao što je znao za ovih jedanaest godina.ostavi ovaj narod da svoje najdrakocenije ožali a to su naša deca.ovo je kap koja je prelila čašu gorčine.

  6. Neizmerno vam hvala za ovakve info. Ne gledam rts al moze da se desi da prodjem pri menjanju kanala. Dajte precedniku sns jedan kanal gde moze da se obraca vasceli dan, samo „voditelji“ da se menjaju

  7. Neizdrž jači i od dana žalosti … jel nešto zaboravio il nama poručuje da ne zaboravimo…

  8. Dosta bre svakodnevnog ništavnog laprdanja!
    Sa li je pročitao tekst jednog od pametnih i sposobnih ljudi koji vole Srbiju i njene građane, za razliku od njega koji voli isključivo ništarije, koljače i sve druge kriminalce i neljude, rušioce naše svete Otadžbine!

  9. Što ne uvede obraćanje na svakih sat vremena?. Demo da ono bude sedam dane u nedelji ili 365 dana godisnje

  10. Od svega nabrojanih,izbori su jedino mogući ali pod uslovom ,kada vlastodržcu odgovara!

  11. Nemojte da dozvolite da nas zavara nuđenjem ostavki, novim izborima… On hoće da obesmisli sutrašnji skup i smanji štetu.

  12. Njegovim obracanjem samo unosi sve veći nemir u narod, to radi namerno, drskim i bezobraznim ponasanjem je i doveo do svega ovoga, preterao je svaku meru, sva sreca pa u mojoj kuci kad se on pojavi na ekranu televizor se gasi ili se prebacuje na neki kanal sa životinjama mnogo prijatnije gledati.

  13. Mislim da sam iole normalan. Njemu neverujem ništa. Ali moguća je varijanta da se raspišu izbori na svim nivoima. Da nemerno izgubi vlast. Da neko novi potpiše njegove „kolosalne pobede“ u pregovorima. A on u međuvremenu da negde pobegne.

  14. Sta da radimo,nema ko da smeni ovu vlast i pozatvara 90% od predhodne dve i 100% od postojece.

  15. Bog nas je kaznio Vučićem jer smo vratili na vlast ideologiju i ljude koji su nas odveli u rat i hiperinflaciju 90-ih godina. Ako se ne opametimo posle njega će doći još gori vladar.

  16. Ako se ne bi obraćao,svi bi vikali,gde je onaj sad da nam se obrati!!

  17. Nije valjda ❓ odavno nije bio na TV ,a narodu je dosta predloga,hicemo dela znaci ostavka i to vazi za sva tri predloga.Dovoljno ce biti da spiker procita sve tri ostavke da narod udahne makar i ovaj zagadjeni vazduh.

  18. Verovatno da da informacije iz istrage i medicinske podatke o žrtvama i zločincima. Kao i imovinske karte.
    Milicija ionako ne služi __________ (popuni prazno polje), oni koji salutiraju vulinu, stefanoviću, gašiću i za to primaju platu( koju mi bajdvej obezbeđujemo, jel’) i kojom hrane svoju decu su obični crvi koji nemaju kičmu ni govorni aparat. Ti crvi ne kapiraju da i on računa na njih kao crve i da mu služe samo da ih natakne na udicu i peca somove.
    Zato, neka crvi rade svoj posao, gmižu okolo, on će sve sam da istraži i reši.
    I saopšti.

  19. Ma DOSTA vise njegovih obracanja !…on je , sa svojom ekipom iz SNSa dosta doprineo ovoj atmosferi i tragediji i sad bi jos da nas maltretira svojim prenemaganjem !…

  20. Ovo je već strašno. Zar i takve tragedije koristi za samopromociju?

  21. I to je vest??? Ako nekom u ovoj zemlji treba pomoc psihijatra, to je ovaj covek.

  22. Netreba…Suvišno ..već
    .vidjeno…poznato.bez emocija…bez iskrenog žaljenja..uz pokušaj svog pravdanja..čovek sa million krivica..Ali ovde Ne?????.moze oprost!
    On hoće pre ostale svoje politicke „kamarile“
    .da sa bolom istrči prvi..????
    Vučiču ne vredi ti.Zvono sve jače zvoni.!!!!KRAJ..može I uz oproštaj!!

  23. Večerašnje obraćanja gradjanima
    ..nosi u sebi Upozorenje Beogradu sutra…na poziv Opozicije.
    .✌pozdrav!!!7

  24. „Svaka vlast kvari ljude a apsulutna vlast ih kvari apsulutno“ – Šarl Moris de Taleran.

    Političari sa Hibris sindromom voljni su da budu umereni samo u slučaju realne pretnje izostanka ponovnog izbora. Tamo gde su mediji okupirani i izbori fingirani i ova opcija otpada.
    Simptomi Hibris sindroma (HS) su kombinacija 7 simptoma narcističkog poremećaja ličnosti i po jednog simptoma antisocijalnog poremećaja ličnosti i afektivnog poremećaja ličnosti .

    Pet simptoma su isključivo karakteristika HS:
    1. Narcistička sklonost da svet vide primarno kao bojno polje gde pokazuju i primenjuju svoju moć i traže svoju slavu,
    2. Sklonost da se preduzmu akcije koje su primarno usmerene na poboljšanje sopstvenog imidža (NPL).
    3. Preterana briga za sopstveni imidž i nastupe u javnosti,
    4. Pokazivanje mesijanske revnosti i egzaltacija u obraćanju javnosti ,
    5. Identifikacija sa narodom ili organizacijom u toj meri da pojedinci spoznaju svoja gledišta i interese kao identične sa njihovim ,
    6. Sklonost da govore u trećem licu i koriste kraljevsko „mi“ ,
    7. Preterano samopouzdanje u svoj sud i prezir prema savetu ili kritici drugih ,
    8. Preterano samopouzdanje koje se oslanja na osećaj omnipotentnosti zbog čega preuveličavaju svoje kapacitete ,
    9. Uverenje da nisu odgovorni pred zemaljskim sudom ili pred kolegama ili javnim mnjenjem već isključivo pred sudom istorije ili bogom ,
    10. Čvrsto uverenje da bi na sudu istorije ili na sudu pred bogom bili oslobođeni optužbi ,
    11. Gubitak kontakta sa realnošću ,
    12. Nemogućnost mirovanja, bezobzirnost i impulsivnost,
    13. Uvereni u sopstvenu moralnu ispravnost skloni su da zanemare pitanja praktičnosti ili troškova nekog ishoda ,
    14. Sklonost da, kada stvari krenu lošim putem, zbog svoje oholosti, osionosti, prateće nekompetentnosti i preteranog samopouzdanja, ne vode računa o konkretnim posledicama neke politike . Ovakve ličnosti nisu sklone terapijskom lečenju. U diktatorskim režimima struka i bliski saradnici neće ili ne smeju da ukažu na problem. Zakonsko rešenje ograničenja vladanja na dva mandata nije efikasno u borbi protiv HS jer se može neograničeno izigravati kroz princip rotacije na relaciji predsednik-premijer i/ili kroz promenu Ustava kao što je to nedavno bio slučaj u Rusiji.

    Hibris = oholost, sa brojnim sinonimima kao što su osionost, bahatost, bezočnost, obesnost, bezobzirnost, narcisoidnost, prepotentnost, arogantnost, drskost, nadmenost itd.

  25. Sveću nije stigao da im zapali ispred škole ali stize vec po treći put da se najavi njegovo obraćanje za televiziju

  26. Jadan ovaj narod sa tobom,sto se nisi lepo zaposlio kao voditelj dnevnika i miran ti mirni mi…iovako samo lazi i gluposti slusamo i od av i na dnevniku.

  27. Bolesno društvo se mora lečiti. Prvi koraci su da se leče pojedinci. Onima koji nisu svesni da im je potrebno lečenje treba pomoći da shvate. Najbolje je da im pomognemo da se sklone . Do tada izbegavati susrete, ne davati prilike da nas truju i šire zarazu. Mediji su moćni, oni to mogu i moraju.

Ostavite komentar


Politika

Ana Brnabić ostaje u "Jovankinoj vili": Šta kažu sagovornici Danasa? 10

Ana Brnabić ostaje u „Jovankinoj vili“: Šta kažu sagovornici Danasa?

Osiona bahatost je nešto što karakteriše predstavnike režima Aleksandra Vučića. Za njih funkcije znače samo privilegije, ali ne i odgovornost, kaže za Danas Dragana Rakić, poslanica u Skupštini Srbije (DS), komentarišući prošlonedeljnu uredbu Vlade Srbije kojom je Jovankina vila prestala da bude rezidencija, već reprezentativna zgrada za boravak predsednika Narodne skupštine, odnosno Ane Brnabić u ovom trenutku.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.