Vučić se obraća sutra u 18 časova

Ostavite komentar


  1. Vučić se kao lav bori protiv rezolucije o Srebrenici i verujem da će nam re
    i kako ta borba teče

  2. BRAVO AV !!! Vraća se ne obavljenog ,,posla ,, ! Ima nade za zemlju Srbiju !

  3. Šta da radim do sutra u 18 h, ubi nestrpljenje, gde ću i šta ću sam sa sobom, nema spavanja noćas, sutra nervoza celog dana, ženu i decu šaljem kod tašte rano ujutru, a meni kako bude do 18 h, šta ću. E, a od 18 h, biću kao ponovo rodjen, slušajući umilni glas i suvu istinu iz usta njegovih !!! Koliko je sati sada ?

  4. A vala odavno nije…odavno ga nismo gledali….sad svi u 18h da se ukljuce pred ekranima i da nam jos malo ispere mozak ( pogotovo ovima sto ga nemaju a ima ih mnogo) i da se pozali kako nam je tesko , kako nas svi mrze, kako su svi lose i provim nas „malih“ itd.

  5. Srbiji bi svanulo kada ne bi bilo onih koji jedva čekaju ovo obraćanje ! Divim se svim normalnim osobama koje mogu TO slušati i gledati duže od 5 nin . !

  6. Aman dosta vise, dajte mu da otvori svoj TV kanal i neka sedi i spava tamo pred kamerom dan i noc.

  7. Немој више да нам се обраћаш, ко бога те молим.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.