Vučić se obratio, rekao gde je bilo najteže 1foto: L. Stevanović

U Beogradu ćemo imati 62 ili 63 mandata, rekao je Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, u štabu SNS-a, okružen funkcionerima i pristalicama.

Vučić je čestitao je protivnicima na izborima i oštro osudio napade na kol centre. Ne postoji nijedna zemlja na svetu gde se to ne radi, jedino pitanje koje tu može da se postavi je da li smo mi platili zakup prostora i telefonskih linija, ako nismo to je sramota za nas, a ako jesmo onda je to vaša sramota ljudi, rekao je Vučić

U Beogradu će naša lista imati 52 odsto sto je velika pobeda, ali najubedljivija pobeda po mom mišljenju je pobeda u Novom Sadu, dodao je.

Vučić je čestitao i profesorki Vesni Turlakov, prvoj na listi Beograd sutra – Aleksandar Vučić, zatim Aleksandru Šapiću, ali i Milošu Vučeviću, koji je iz Novog Sada, rekavši da su tamo osvojili 43 mandata.

U Beogradu je još u dve opštine neizvesno, rekao je, a u 15 je značajna većina za koalicionu listu SNS.

Najubedljivija pobeda po njegovim rečima, odigrala se u opštini Pećinci, gde je pri izlaznosti od preko 70 odsto, Vučićeva lista osvojila preko 80 odsto glasova.

Morate imati u vidu da su u Novom Sadu svi izašli u dve ili tri kolone, a u Novom Sadu je reč o pristojnoj izlaznosti, dodao je.

U Nišu je bila očekivano bila najteža utakmica, tamo smo osvojili 32 mandata, jedna lista grupe građana je dobila čak 23% glasova, to je lista doktora Miliča i to nikako ne smemo da nipodaštvamo, dodao je.

U subotici je nasala lista osvojila skoro 50 odsto glasova a naši partneri iz Saveza vojvođanskih mađara osvojili su 27%, naveo je Vučić.

Sva dešavanja u izbornoj noći pratite na Danasovom BLOGU.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari