Vučić se oglasio na Instagramu nakon hitne sednice Vlade

Ostavite komentar


  1. U Berlinu pre neki dan Srbija (Brnabic) potpisala da priznaje kosovske diplome i kosovske licne karte, pa tako Albancima nije potreban pasos za ulazak u Srbiju.
    Vozni park svih likova iz Srpske liste je sa kosovskim tablicama, pa je malo sumanuto da Vucic i poltroni sa severa Kozova narodu to ne dozvoljavaju.

  2. Koliko ja znam pregovore u vezi Kosova Treba da vodi premijer, a ne. presednik. A Vucic je doveo osobu koja nije ucestvovala na izboroma I Niko je nije birao osim njega I uzrupirao vlast I sve funkcije prisvojio Srbi.

  3. Da smo iole normalno društvo ovaj čovek bi odavno bio uhapšen pa onda ili lečen ili osuđen na doživotnu robiju.
    Šta još ovaj čovek treba da nam urad, da bi mi rekli dosta više.
    Zar mi ne vidimo da država ni ustav više ne postoje, sve je razorio i izdao ovaj sumanuti čovek.

Ostavite komentar


Politika

Zavet ćutanja u Baču: Odbornici SNS-a ne žele da kažu ko je ukrao kameru opozicione grupe "Moj Bač", policija se pravi da se ništa nije dogodilo 10

Zavet ćutanja u Baču: Odbornici SNS-a ne žele da kažu ko je ukrao kameru opozicione grupe „Moj Bač“, policija se pravi da se ništa nije dogodilo

Konstitutivnu sednicu Skupštine opštine Bač pre dve nedelje obeležila je jedna bizarna scena, tačnije lopovluk, koji se već dve nedelje sistemski prikriva. Naime, tokom pauze zasedanja nestala je kamera koju su doneli predstavnici opozicije iz Grupe građana „Moj Bač – sloboda za sve“, kako bi snimili sednicu, jer televizijskog prenosa nije bilo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.