Vučić se sutra obraća građanima na godišnjoj konferenciji

Ostavite komentar


  1. Jaooo,moze li ikako da se pomeri za malo kasnije jer sam u to vreme zauzet?Ovaj lik vise i ne pravi razliku izmedju dobrog i zlog!Dokle cemo da mu dozvolimo da nas maltretira i smatra nedoraslim?

  2. Znaci pocinjemo ponovo,odrzao je godisnju na kraju godne da nas podseti sta je uradio a ko nije pratio na prvoj u ovoj godini podsetice nas sta je uradio ali i sta nas ocekuje: povecanje plata i pezija (od 01.01.2024, borba protiv kriminala,novi putevi i pruge sa 20 km/h jer sada idu 10km i sl. i naravno da ukoliko on ne ostane predsednik nece biti ni Srbije. Spremite dlanove za aplauz i papir i olovku za beleske.

  3. Dokle više svaki dan,posle ga ovi poltroni repriziraju do beskonačnosti uništavaju nam ovo malo života,dajte mu frekvenciju neka ga gleda ko može.

  4. Zar opet???!!! Saćekaj da proslavimo Božić pa radi šta hoćeš. Ima li išta što nismo čuli hiljadu puta. Odustani

  5. “Dođu tako ponekad vremena kad pamet zaćuti,budala progovori,a fukara se obogati”.
    Ivo Andrić
    Sve tačno, realno i bolno. Ne treba nama više ratova, SNS kartel je ugasio zivot u srbistanu za sva vremena.

  6. Prošla godina je bila teška ali i uspešna .Srbija je uprkos krizi nastavila da radi ,gradi i ulaže kao i da jača ekonomiju.

  7. Dokle više svaki dan,posle ga ovi poltroni repriziraju do beskonačnosti uništavaju nam ovo malo života,dajte mu frekvenciju neka ga gleda ko može.

  8. Jedini koji može i sme sve da nam kaže direktno u lice, sutra će nam saopštiti ime ubice nesrećne studentkinje iz Lovćenca, ali i ime niškog kafića i sve četvorice zlih silovatelja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.