Vučić se večeras u 21 sat obraća javnosti

Ostavite komentar


  1. Kako je Kurti počeo opet da hapsi Srbe samo da zamaskira sprovodjenje ZSO albancima na KIM, sastak u Ohridu bi trebalo da ima nekog bitnog pomaka u pregovorima.

  2. Večeras od 21h budimo podrška našem predsedniku Aleksandru Vučiću!

  3. Predlazem vlasnicima novina da novinari za politicke rublike svakog drugog meseca rade malo na sportskim vestima i odmore se od ova cesta baljezganja u „obracanjima“

  4. Dokle bre… ?! Pa šta će sve ove „televizije“ prikazivati kada njega više ne bude, reprize njegovih nastupa ?!

  5. Konacno, da ga malo Maric „pročeslja“ a ne da slusamo samo Vučićev monolog !

  6. Obraća se uvek svom plemenu. Ne misli uopšte na građane Srbije. To nije lepo, Aco poglavice!

  7. E hvala bogu.Odavno se nismo tako „obradovali“,a on to zna da nam „priredila decu znamo ko prima dečiji dodatak,a za odrasle izgleda supruge imaju tu čast.

  8. Dosadio si svima svojim „obraćanjem javnosti“. Nisam video ni jednog predsednika bilo koje države da tako često se pojavi bilo gde. A za botove: Ovde ste definitivno na pogrešnom mestu.

  9. što je pričao da na prošli sastanak sa Kurtijem neće ići??? Gde sada opet „neće“ ići???Nego od zadnjeg obraćanja, iizgleda su ga dovoljno našpricali da se vrati u sns-normalu??!!A koliko vidim željno će ga gledati oni koji nemaju *leba da jedu

  10. Više ga ima na TV nego regklama! Ovo je 2837. istorisko kukumavčenje, baljezganje i ispovedanje čoveka sa posebnjim političkim potrebama! Može li se ovome stati na put!? Kako zabraniti da se gradjani Srbije dalje ne maltretiraju!? Neka nam je Bog u pomoći.

  11. dokle vise svaki dan se obraca javnosti. to vise ne moze normalan covek ni da cita , a kamoli da ga svaki dan gleda na TV. to je psihicko maltretirane gradjana. neizdrzivo.

  12. Povukao srpske policajce iz policije sad albanci rade sta hoce po srpskim sredinama

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.